Bărbatul care a băgat în comă un campion la atletism a fost reţinut. Sora sportivului: „Vrem doar ca Ştefan să se facă bine“

Bărbatul care a băgat în comă un campion la atletism a fost reţinut. Sora sportivului: „Vrem doar ca Ştefan să se facă bine“

Ştefan Pavel a suferit răni grave în urma unei altercaţii cu Vasilică Baciu FOTO prosport.ro

Poliţiştii ieşeni au decis miercuri, 2 octombrie, să îl reţină pentru 24 de ore pe ieşeanul care pe 22 septembrie l-a rănit grav pe fostul atlet de performanţă Ştefan Pavel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii îl acuză pe Vasilică Baciu, de 29 de ani, de vătămare corporală gravă. Joi, 3 octombrie, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului care va stabili dacă va propune arestarea preventivă pentru 29 de zile. 

“În urma continuării cercetărilor şi efectuării documentaţiei medico-legale, a fost luată măsura reţinerii suspectului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi. În cursul zilei de 3 octombrie, va fi prezentat unităţii de parchet competente cu propuneri legale”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Ştefan Pavel se află în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, se afla în concediu în România şi în noaptea de 22 septembrie se afla într-un local din municipiul Iaşi unde a consumat băuturi alcoolice în exces. A intrat în conflict cu Vasilică Baciu acesta din urmă lovindu-l cu pumnul. În cădere, fostul atlet s-a lovit cu capul de bordură.

Familia tânărului, muncitor de mai mulţi ani în Anglia, se află la spitalul ieşean.  “Nu ne-a venit să credem când am auzit ce s-a întamplat şi că este în stare atât de gravă la spital. Medicii de la Iaşi s-au comportat aşa cum trebuia, au facut totul pentru el, dar tot nu-şi revine. Alţi medici din ţară dacă îl pot ajuta să o faca pentru a se vindeca să vină la Iaşi, să colaboreze cu cei de aici, orice numai să plece sănătos din spital. Acum vrem doar să se facă bine şi după vom afla cum s-a petrecut incidentul”, a spus Ema Pavel, sora fostului atlet.

Potrivit antrenorilor săi, Pavel a fost campion naţional la mai multe probe de atletism şi a reprezentat şi România la o ediţie a Campionatului European. În total, are în jur de 70 de medalii obţinute din acest sport fiind specialist la probele de 100m, 200m şi 400m.
 

Citeşte şi:

Campion naţional la atletism, în comă, după ce a fost bătut cu picioarele în cap, în faţa unui bar din Iaşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: