Bărbat împuşcat de un coleg în timpul unei partide de vânătoare. În ce stare este pacientul

Bărbat împuşcat de un coleg în timpul unei partide de vânătoare. În ce stare este pacientul

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcat în coapsă de un coleg de vânătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul din Vaslui a fost adus de urgenţă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi de către un echipaj de terapie intenstivă mobilă (TIM). 

Medicii au decis să îl opereze de urgenţă pentru a-i îndepărta glonţul. Pe lângă rana provocată de împuşcătură, bărbatul s-a ales şi cu o fractură de femur.

„Pacientul în vârstă de 67 de ani a fost adus la unitatea noastră medicală cu o plagă împuşcată în coapsa dreaptă cu intersectarea vaselor de sânge. Acesta se afla în şoc hemoragic, din cauza pierderii de sânge, necesitând intubare şi ventilare mecanică. De asemenea, pacientul prezenta o fractură de femur”, au precizat reprezentanţii UPU-SMURD Iaşi.

Poliţiştii au deschis dosar penal în cazul bărbatului care şi-a împuşcat prietenul de vânătoare.

Citiţi şi:

Trenul Iaşi-Mangalia s-a umplut de fum la câteva minute după plecarea din staţie. Călătorii au aşteptat cu orele o explicaţie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: