Bărbat condamnat pentru voaierism. De două ori pe săptămână mergea la geamul unei femei şi se holba la ea

Bărbat condamnat pentru voaierism. De două ori pe săptămână mergea la geamul unei femei şi se holba la ea

Individul a fost ridicat de Poliţie însă eliberat după ce s-a demonstrat că nu este un pericol public

Un bărbat din Bucureşti a primit trei luni de închisoare cu suspendare, pentru hărţuire, după ce a supravegheat, de mai multe ori, o femeie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Călin Stelian Ciovică ar fi comis faptele din aprilie 2017 până în septembrie 2017, intrând în curtea unei familii din Buftea şi uitându-se, pe geam, la femeie. Ar fi procedat în acest fel, de două ori pe săptămână, în toată perioada amintită.

Până să fie prins, în toamna anului trecut, bărbatul a fost observat de mai multe ori de către victimă, dar şi de soţul acesteia, fiind chiar şi fotografiat la un moment dat. El a fost dat pe mâna poliţiei după ce, în noaptea de 17 spre 18 septembrie, a fost imobilizat de soţul victimei.

Ciovică a spus la Poliţie că nu voia să facă niciun rău nimănui şi că a încălcat proprietatea pentru a se uita le televizor. „Inculpatul a arătat că în urmă cu şase luni a identificat apartamentul respectiv în timp ce se deplasa la cumpăraturi la Mega Image, după care, de aproximativ două ori pe săptămână, în jurul orelor 20:00-22:00, stătea la ferestrele apartamentului pentru aproximativ zece minute. Inculpatul a declarat că ştia că în apartamentul respectiv locuia persoana de sex feminin împreuna cu soţul său, acesta fiind cel care 1-a imobilizat, la celălalt apartament locuind o fată singură”, se arată în motivarea instanţei.

Oamenii legii au suspiciuni că ar fi procedat în mod similar şi cu alte femei, însă nu au mai fost alte plângeri depuse.

 

citeste totul despre: