Bancuri despre canibali. Ce zic membrii unui trib după ce le cântă Madonna

Bancuri despre canibali. Ce zic membrii unui trib după ce le cântă Madonna

FOTO Shutterstock

Vă prezentăm o colecţie de bancuri despre canibali. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le ştiţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

1. Concert Madonna la un trib de canibali.
– Ce părere aveţi despre această cântăreaţă, vă place?, întreabă impresarul.
– Ne vine greu să ne pronunţăm. Forme apetisante, privire vie, mişcare scenică… Dar tot trebuie mai întâi s-o gustăm!
 
2. Un explorator prin jungla Amazonului s-a trezit înconjurat de canibali. „Oh Doamne, sunt pierdut.” gândeşte el. Dintr-o dată o rază de soare coborând din înaltul cerului îi cade la picioare şi o voce mai groasă îi spune:
– Nu fiule, nu eşti pierdut. Ia o piatră, întoarce-te şi arunc-o în capul şefului lor! Exploratorul face întocmai, dar cei l00 de canibali se năpustesc spre el. Vocea din ceruri mai spune:
– Abia acum eşti pierdut.
 
3. Un canibal merge la vraciul tribului: - Am arsuri mari la stomac, ce să fac? - Să înghiţi câte un pompier pe săptămână!
 
4. La o firmă, se prezintă doi canibali pentru angajare. La început, nimeni nu vrea să îi angajeze, dar în final îi angajează cu o condiţie: să se comporte bine şi să nu consume oameni. La început, totul decurge bine, dar după aproximativ 5 luni se observă că a dispărut femeia de serviciu. Se fac cercetări şi îi iau la întrebări pe cei doi canibali. Aceştia nu vor să recunoască, dar după un timp unul dintre ei recunoaşte că a mâncat femeia de serviciu. Normal, acesta este dat afară. Al doilea canibal îl conduce pe acesta pînă la poartă şi îi zice:
– Bă tâmpitule, ce dracu’ te-a apucat să mănânci femeia de serviciu? Eu de câteva săptămâni halesc ingineri şi nimeni nu le-a simţit lipsa…
 
5. Un canibal se mută la oraş, iar după ceva timp vine maică-sa în vizită. Şi, în timp ce mâncau, asta zice:
-Ştii, nu prea îmi plac vecinii tăi…
-Atunci mănancă doar legumele.
 
6. Doi canibali, tată si fiu, privesc cu încântare o femeie europeană care face baie goală într-un râu.
-Ce bună e, tata, ce piele albă, ce carne. Hai s-o mâncăm.
-Nu, prostule, pe asta o luam acasă şi o mâncăm pe mă-ta.
 
7. Doi canibali mâncând un clown: - Nu-i aşa că are un gust hilar?!
 
8. I: - Ce mănâncă un canibal când e la dietă? R: - Un pitic...
 
9. Ce e un alergător pentru un canibal?... Fast food!
 
10. Un canibal se plimbă pe plajă de la Mamaia, unde vede o mulţime de femei goale. El intreaba un bărbat: - Ce fac femeile astea aici? - Se prăjesc la soare. - Da' ce, crude nu sunt bune?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: