Avioanele care ar fi trebuit să ajungă la Chişinău aterizează de urgenţă la Iaşi. Spaţiul aerian al Republicii Moldova a fost închis

Avioanele care ar fi trebuit să ajungă la Chişinău aterizează de urgenţă la Iaşi. Spaţiul aerian al Republicii Moldova a fost închis

FOTO: Aeroportul Iaşi

Câteva sute de pasageri care ar fi trebuit să aterizeze la Chişinău au ajuns pe Aeroportul Internaţional Iaşi şi vor fi duşi către casă cu autocarele, după ce spaţiul aerian al Republicii Moldova a fost închis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toate avioanele care ar fi trebuit să aterizeze la Chişinău sunt redirecţionate către Aeroportul Internaţional Iaşi, după ce spaţiul aerian al Republicii Moldova a fost închis. 

"Aeroportul Iaşi are întreaga infrastructură necesară pregătită şi personal pentru a primi orice aeronavă care va fi redirecţionată la noi. Deja la ora 12.39 o aeronava a companiei Wizz Air ce trebuia sa aterizeze la Chişinău a aterizat pe pista de la Iaşi", au transmis reprezentanţii Aeroportului Iaşi. 

Prima aeronavă care a aterizat la Iaşi a fost cursa de Bergamo, Italia, cu 165 de pasageri la bord. În următoarele ore, pe Aeroportul Iaşi mai sunt aşteptate alte două aeronave ale Air Moldova. Acestea vin de la Tel Aviv şi Sharm El Sheik, iar pasagerii vor fi duşi către Chişinău cu mai multe autocare, puse la dispoziţie de către companiile aeriene. 

Compania Tarom a transmis că suspendă toate zborurile către şi dinspre Chişinău, iar Wizz Air a suspendat zborurile către Ucraina, după ce şi spaţiul aerian a fost închis. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările