Au început săpăturile pentru pasarela Octav Băncilă din Iaşi FOTOGALERIE

Au început săpăturile pentru pasarela Octav Băncilă din Iaşi FOTOGALERIE

Lucrări la pasarela Octav Băncilă

Un alt şantier dă bătăi de cap şoferilor care au drum în zona barierei de la Ţigarete. Muncitorii de la Primărie lucrează de zor la construcţia pasarelei Octav Băncilă, unul din cele mai vechi proiecte ale municipalităţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pasajul Octav Băncilă din Iaşi, scos de la naftalină. Al doilea mega-contract pe bani europeni atribuit firmelor de casă ale Primăriei

Reprezentanţii firmei Conest, care se ocupă de lucrări, au început deja săpăturile pentru pilonii pasarelei care va face legătura între cartierul Alexandru cel Bun-Dacia şi Păcurari.În zona barierei de la Ţigarete, traficul este îngreunat, iar pietonii abia reuşesc să ocolească şantierul.


Vezi mai multe imagini din zona şantierului

Lucrările pentru construcţia pasarelei Octav Băncilă au început încă din toamna anului trecut. Societăţile Conest, Eky Sam, Vega 93 şi Corefero se ocupă de construcţia legăturii între cartierul Alexandru cel Bun şi Păcurari.

Citeşte şi:
Primarul Iaşiului îşi laudă şantierele electorale cu panouri publicitare FOTOGALERIE

Firmele câştigătoare se vor ocupa şi de asfaltarea străzilor Sarmisegetuza, Strămoşilor, Tabacului, Columnei, Vitejilor, Muşatini, Plăieşilor, Petru Poni şi Toma Cozma.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările