Atenţie, şoferi! Veţi fi luaţi la întrebări în trafic de cei de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri

Atenţie, şoferi! Veţi fi luaţi la întrebări în trafic de cei de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri

Un camion testează structura de rezistenţă a viaductului de pe centura Iaşiului

La nivel naţional, vor fi realizate anchete de circulaţie în apropierea marilor oraşe, în perioada 17 septembrie- 29 octombrie. 

Ştiri pe aceeaşi temă

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că se vor desfăşura la nivel naţional măsuratori precum şi anchete de circulaţie, de tip origine-destinaţie în locaţii caracteristice reţelei de drumuri adiacente municipiilor Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Brăila, Iaşi, Oradea, Sibiu, Timişoara“, au anunţat oficialii CNADNR.

Incredibil! Noua şosea de centură a Iaşiului nu va îndepărta din oraş maşinile de mare tonaj. Află care este motivul!

Şoferii vor fi întrebaţi despre scopul, originea şi destinaţia deplasării, câţi pasageri sunt în autoturism, dar şi tipul de marfă pe care îl transportă.

Eveniment istoric la Iaşi! Centura oraşului a fost deschisă traficului. Vezi cum au decurs ultimele teste ale inginerilor! FOTOGALERIE VIDEO

Datele vor fi utilizate pentru realizarea unui master plan privind transportul la nivel naţional, dar şi Strategia de dezvoltare a sistemului naţional de transport pe termen scurt, mediu şi lung.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările