Atenţie! Ieşenii din Dacia, lăsaţi fără gaz metan jumătate de zi

Atenţie! Ieşenii din Dacia, lăsaţi fără gaz metan jumătate de zi

E.ON Gaz va întrerupe alimentarea cu gaze pe mai multe străzi din oraş

O parte dintre ieşenii care locuiesc în cartierul Dacia, pe străzile Sucidava, Tabacului, Sarmizegetusa şi B-dul Dacia, nu vor avea gaz vineri, între orele 8.00 şi 15.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia a fost luată din cauza unor lucrări de cuplare a unei staţii de reglare.Oficialii E-ON îi sfătuiesc pe consumatori să se asigure că lasă închise toate sursele de gaz, iar după reluarea distribuţiei să fie atenţi jumătate de oră la modul de ardere.Consumatorii pot sesiza orice problemă la numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928.

Începe recalcularea facturilor la gaz. Echipele E.ON vin să vă citească contoarele

„Staţia de reglare de sector Podu Roş este prima din cele şapte staţii ce vor fi amplasate în municipiul Iaşi şi zona metropolitană în cadrul proiectului ce vizează montarea staţiilor de reglare sector integrate în sistemul SCADA, în zonele: Fortus, Bularga, Podu Roş, Tătăraşi, Agronomie şi Dacia, precum şi amplasarea unei staţii de reglare sector în zona Pietrărie“, au anunţat oficialii E-ON Gaz.

Valoarea totală a proiectului este de 7,83 de milioane de lei, din care 2,6 milioane reprezintă fonduri europene.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: