Asistentul medical din Iaşi cu urme adânci pe faţă de la masca de protecţie. Imaginea devenită virală

Asistentul medical din Iaşi cu urme adânci pe faţă de la masca de protecţie. Imaginea devenită virală

Vlad Gheţu,imediat după ce a îngrijit câteva ore un pacient suspect de coronavirus  Foto Facebook

Echipamentele de protecţie şi numărul mare de ore petrecute în prima linie în lupta împotriva coronavirusului lasă urme pe trupul asistenţilor şi medicilor români. După câteva ore de îngrijit un pacient suspect de coronavirus, un asistent medical din Iaşi s-a trezit cu urme pe faţă de la echipamentul medical. O fotografie cu el a devenit virală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vlad Gheţu, asistent medical la UPU SMURD Iaşi, s-a fotografiat imediat după ce a petrecut câteva ore bune îngrijind un pacient suspect de coronavirus. Fotografia i-a fost trimisă unei foste colege de facultate. Ceea ce i-a atras atenţia acesteia sunt câteva urme de pe faţa asistentului medical, urme lăsate de echipamentul de protecţie. 

Fotografia a fost făcută după multe ore de muncă în spital, asistentul şi-a văzut chipul într-o oglindă. Nu mai purta mască, însă urma îi rămăsese pe faţă.

Zeci de mii de oameni au distribuit fotografia şi au adus cuvinte de laudă cadrelor medicale aflate în prima linie. 

„Vlad e un super om. Am avut probleme de sănătate şi am ajuns pe mâinile lui la UPU. N-am văzut atâta empatie, atata dăruire, atata calm, atâta grija fata de pacient la nimeni altcineva în viata mea. Iar acum când îl vad în fotografia asta îl apreciez şi mai mult. Rari oamenii ca el. Multa putere, Vlad! Preţuire şi respect din partea mea, un simplu pacient, pe care l-ai impresionat maxim”, acesta este doar unul dintre miile de comentarii lăsat la fotografia cu Vlad. 

Vlad Gheţu este asistent medical la UPU SMURD Iaşi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: