Antibiotice Iaşi, profit cu 11% mai mare decât în primul trimestru al anului trecut

Antibiotice Iaşi, profit cu 11% mai mare decât în primul trimestru al anului trecut

Antibiotice Iaşi, unul din cei mai importanţi producători de medicamente din ţară

Compania Antibiotice SA Iaşi a încheiat primul semestru al anului 2012 cu o cifră de afaceri netă de 148,6 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru aceeaşi perioadă a anului 2012, profitul net rezultat a fost de 25,8 milioane lei, cu 11% mai mare faţă de profitul net obţinut în semestrul I din anul precedent.

Medicament „made in Iaşi“ pentru americani. Vezi aici cât câştigă producătorul

„În această ultimă perioadă compania a fost gestionată în baza programului de dezvoltare 2012 -2016, aprobat în Adunarea generală a acţionarilor din luna aprilie a acestui an, în cadrul căruia o importanţă deosebită este acordată dezvoltării nomenclatorului de produse, internaţionalizării afacerii, protecţiei capitalului de lucru, gestionării cheltuielilor operaţionale şi programelor de dezvoltare a competenţelor profesionale, cum este  Şcoala de vară a+“, a afirmat Ioan Nani, director general al Antibiotice.

„Intrusul“ din topul angajatorilor ieşeni

Până la 30 iunie, compania a achitat la stat taxe şi impozite de 27 de milioane de lei. La finele primului semestru, din exporturi s-a obţinut o cifră de afaceri de 33,4 milioane de lei, cu 33,5% mai mare decât în perioada similară a anului 2011. Compania s-a impus cu anumite produse pe pieţe din Asia, Africa şi Orientul Mijlociu, dar şi în ţări din Europa.

Antibiotice Iaşi îşi propune o creştere a cifrei de afaceri cu 90% până în 2016

„În prezent, Antibiotice are înregistrate circa 100 de parteneriate în 65 de ţări ale lumii pentru comercializarea medicamentelor finite şi a substanţei active Nistatină. Cât priveşte piaţa internă, în primele şase luni, afacerile companiei au avut o evoluţie lineară, Antibiotice menţinându-şi cota de piaţă în condiţiile obţinerii unei cifre de afaceri de 115 milioane lei, comparabilă cu cea obţinută în semestru I din 2011, a completat Ioan Nani.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Mldovei!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările