Andreea Antonescu a sunat la 112 şi a minţit că este sechestrată într-un apartament. Ce amendă a încasat vedeta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Antonescu şi iubitul Ştefan Manolache FOTO Facebook
Andreea Antonescu şi iubitul Ştefan Manolache FOTO Facebook

Andreea Antonescu a alertat poliţiştii ieşeni în miez de noapte. Vedeta a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată într-un apartament de lux. La scurt timp, poliţiştii au găsit-o pe Andreea Antonescu, însă vedeta a negat că ar fi sunat.

Andreea Antonescu a pus pe jar autorităţile ieşene în noaptea de miercuri spre joi, 19 spre 20 februarie. Vedeta a sunat în miez de noapte la 112 şi a spus că este sechestrată într-un apartament de lux din Iaşi. Poliţiştii s-au mobilizat imediat şi au intervenit la adresa indicată, găsind-o pe vedetă în apartamentul respectiv.

„Astăzi, în jurul orei 0:30 am fost sesizaţi de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iaşi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Beatrice Romanescu.

   

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au avut parte de o surpriză: vedeta nu a recunoscut iniţial că a sunat la 112, însă ulterior a spus că se certase cu iubitul, iar acesta nu i-ar fi dat voie să iasă din casă.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgenţă. Astfel, aceasta a fost amendată contravenţional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfăşurare", a adăugat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

manolache

Pentru întreaga aventură, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apel nejustificat la 112.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite