Viral pe TikTok. Americanul care dă note melodiilor româneşti. Ce i-a ieşit în încercarea de a cânta Imnul României

Viral pe TikTok. Americanul care dă note melodiilor româneşti. Ce i-a ieşit în încercarea de a cânta Imnul României

FOTO TikTok/ @devaughnreese

Tânărul a făcut o serie întreagă de materiale video în care dă note melodiilor româneşti. Materialele video de pe TikTok au devenit virale, iar românii au lăsat sute de comentarii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr american foarte cunoscut pe TikTok, cea mai populară reţea socială printre adolescenţi, dă note melodiilor româneşti. 
 
Andra şi Delia sunt doar două dintre artistele din ţara noastră care au primit note. Tânărul a ascultat şi Imnul României. Mai mult decât atât, deţinătorul contului de TikTok @devaughnreese a încercat să cânte o strofă din inm. 
 
Tânărul a făcut o serie întreagă de materiale video pe care le-a urcat pe TikTok şi în care dă note melodiilor româneşti. Materialele video de pe TikTok au devenit virale, iar românii au lăsat sute de comentarii în care îl roagă pe american să reacţioneze şi la alte melodii cântate de artişti din ţara noastră. 
 
De exemplu, Delia şi Nane au primit nota 6.50 pentru melodia „Cum era”. Luis Gabriel a fost ceva mai apreciat peste ocean. Pentru melodia „Toate diamantele” a primit nota 8.
 
 
 
 „Inevitabil va fi bine”, melodia cântată de Andra, a primit nota 9. 
 
   
Tânărul american a ascultat şi Imnul României, moment în care a încercat chiar el să cânte, pronunţând cuvinte româneşti. 
 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările