Alertă totală în principala poartă de intrare în municipiul Iaşi. Angajat al aeroportului, diagnosticat cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost confirmat primul caz de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului de la Aeroportul Internaţional din Iaşi. Directorul Aeroportului Iaşi, Cătălin Bulgariu a spus că i-a fost comunicat faptul că există un astfel de caz. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică

În dimineaţa zilei de marţi, 31 martie, a fost confirmat primul caz de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului de la Aeroportul Internaţional din Iaşi. 

Potrivit primelor informaţii, se pare că este vorba despre un angajat al Poliţiei de Frontieră. Bărbatul de până în 30 de ani lucrează la punctul de control al documentelor pentru cei care vin şi pleacă de pe aerogara ieşeană.

Contactat de reporterul „Adevărul”, directorul Aeroportului Iaşi, Cătălin Bulgariu, a spus că i-a fost comunicat faptul că există un astfel de caz.

În urma confirmării acestei situaţii, o altă angajată a Poliţiei de Frontieră a intrat în izolare la domiciliu şi aşteaptă să fie testată. Aceasta a intrat în contact direct cu bărbatul respectiv la locul de muncă.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi au fost marţi, 31 martie, la aeroport pentru a demara o anchetă epidemiologică. 

De asemenea, au fost testaţi poliţiştii de frontieră de la aeroport, dar şi personalul de la securitate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite