ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Liderii ACL Iaşi acuză PSD că a lipit pe oglinzile maşinilor stickere cu Iohannis pentru a-i enerva pe şoferi

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Liderii ACL Iaşi acuză PSD că a lipit pe oglinzile maşinilor stickere cu Iohannis pentru a-i enerva pe şoferi

Stickere cu îndemnul de a-l vota pe Klaus Iohannis au fost lipite pe oglinzile maşinilor din Iaşi

Reprezentanţii ACL Iaşi susţin că mai multe abţibilduri conţinând un mesaj electoral de susţinere a lui Klaus Iohannis au fost lipite pe oglinzile retrovizoare de pe mai multe maşini din municipiul Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul PNL Iaşi, Sorin Dangă, susţine că stickerele nu au fost lipite de reprezentanţi ai ACL şi invocă o strategie a PSD de a enerva şoferii pentru a vota împotriva lui Klaus Iohannis.
 
"Vreau să precizez că Alianţa Creştin Liberală nu a comandat, nu a produs şi nu a împărţit acest material, în nicio formă a distribuţiei! Această iniţiativă este doar ultima dintr-o serie de acţiuni murdare şi sub orice critică pe care PSD Iaşi le-au întreprins la nivelul întregului judeţ.D e această dată, însă, oamenii lui Gheorghe Nichita au mers mult prea departe. Să îţi baţi joc de bunurile şi răbdarea ieşenilor denotă nu numai disperare, ci şi o atitudine care arată faptul că ar fi în stare de orice pentru a-şi asigura voturi în plus. Prin această cale, doresc să îmi cer scuze ieşenilor pentru această acţiune. Chiar dacă nu suntem responsabili în nicio formă pentru efectele acesteia, nu putem să nu înţelegem supărarea unui conducător auto care este pus în această situaţie", a preciyat Marius Dangă. 
 
Acesta a solicitat Poliţiei să se autosesizeze pentru a identifica persoanele care au lipit respectivele stickere. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: