Agresorul deputatului Petru Movilă a fost identificat de poliţiştii ieşeni

Agresorul deputatului Petru Movilă a fost identificat de poliţiştii ieşeni

Deputatul ieşean Petru Movilă

Anchetatorii i-au întocmit dosar penal pentru mai multe infracţiuni. Parlamentarul a susţinut că a fost îmbrâncit de atacator.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit şefului Inspectoratului de Poliţie (IPJ), agresorul deputatului Petru Movilă este cercetat momentan pentru trei infracţiuni. „S-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ameninţare şi lovire sau alte violenţe pentru că partea vătămată a declarat că a fost îmbrâncită, fără a i se provoca vătămări corporale. De asemenea noi ne-am autosesizat şi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri", a spus comisarul şef Ioan Scripniciuc, şeful IPJ.

Acesta a mai precizat că scandalul nu a avut legătură cu activitatea sau funcţia deputatului Movilă. Ijncidentul în care a fost implicat parlamentarul s-a petrecut marţi după-amiază în centrul Iaşiului, unde acesta locuieşte.

Movilă a povestit că un bărbat a intrat în curtea casei sale din apropierea Bisericii Trei Ierarhi şi a început să-i ceară socoteală. „Individul era foarte nervos şi tot spunea să-i dau telefonul care i-a fost furat. Înjura şi i-am spus să iasă din curte, moment în care a devenit şi mai agitat. S-a dus la maşină, a luat o bâtă şi a început să mă ameninţe cu ea", a povestit deputatul.

Citiţi şi: Deputatul ieşean Petru Movilă, atacat cu o bâtă în curtea casei


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările