Agoniseala de 44.000 de euro şi 100.000 de lei, furată de hoţi printr-o metodă şmecherească. Victima, în vârstă de 90 de ani, strângea banii pentru nepot

Agoniseala de 44.000 de euro şi 100.000 de lei, furată de
hoţi printr-o metodă şmecherească. Victima, în vârstă de 90 de ani, strângea
banii pentru nepot

Patru persoane au fost arestate FOTO Adevărul

Patru bărbaţi de etnie romă din judeţul Iaşi au fost arestaţi pentru tâlhărie calificată după ce au furat 44.000 de euro şi peste 100.000 de lei de la un bărbat de 90 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victima, originară din comuna Alexandru Ioan Cuza, a rămas fără banii trimişi din străinătate de un nepot după ce a fost abordat de unul dintre făptaşi, care a simulat că vrea să vândă nişte produse. Unul dintre hoţi a escaladat în acel timp gardul şi a sustras geanta în care se afla suma de bani.

Bătrânelul a observat ce s-a întâmplat şi s-a agăţat de portiera maşinii hoţilor însă aceştia au accelerat şi, după aproximativ doi metri, victima a căzut iar hoţii au dispărut.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, au fost depistaţi într-un autoturism, pe raza judeţului Suceava şi conduşi la cercetări 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 37 ani, bănuiţi de comiterea acestei infracţiuni de tâlhărie calificată”, au transmis reprezenţii Poliţiei.

Poliţiştii bănuiesc că hoţii ar fi acţionat similar şi în alte cazuri. Potrivit unor susrse juridice, făptaşii ar fi refuzat să spună unde au ascuns banii furaţi de la bătrân. Acesta ar fi strâns banii pentru nepotul său, care lucrează de mai mulţi ani în străinătate şi intenţiona să îşi cumpere un apartament în Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: