Află pentru ce au votat principalii candidaţi ieşeni la alegerile locale UPDATE

Află pentru ce au votat principalii candidaţi ieşeni la alegerile locale UPDATE

Principalii contracandidaţi pentru Primăria Iaşi

Primarul Gheorghe Nichita a susţinut că a votat pentru „continuitate şi proiectele Iaşiului". În schimb, Petru Movilă, candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, a precizat că a votat pentru „transparenţă şi corectitudine".

Ştiri pe aceeaşi temă

Ora 11.08 "Am votat pentru schimbarea în bine a acestui oraş", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, candidat pentru Primăria Municipiului Iaşi. Acesta a votat la ora 10.30 la o secţie de la Liceul "Garabet Ibrăileanu".

Ora 11.00 "Am votat pentru ca Iaşiul să îşi recapete prestigiul pe care îl merită. Am votat pentru ca ieşenii să se simtă respectaţi şi să aibă un oraş care să le ofere siguranţă pentru ei şi pentru viitorul copiilor lor", a precizat Nicuşor Păduraru, candidat PDL la Primăria Iaşi.

Ora 10.44 Primarul în funcţie Gheorghe Nichita, intrat în cursa pentru un nou mandat la cârma municipiului Iaşi din partea PSD, a votat la ora 9.00, la Liceul de Informatică din Copou, secţia 37. La ieşirea de la urne, Gheorghe Nichita a susţinut că a votat pentru „continuitate şi proiectele Iaşiului".

Unde votează principalii candidaţi la alegerile locale din Iaşi


P
rincipalii contracandidaţi pentru şefia judeţului Iaşi

Cristian Adomniţei, candidatul USL la şefia CJ, s-a prezentat la vot la ora 8.00. "Am votat pentru deschiderea viitorului pentru Iaşi, pentru Aeroport, pentru locuri de muncă, pentru investiţii", a spus Cristian Adomniţei.

Reclamaţie ciudată la Iaşi: Urna prea mică la o secţie din Bucium

Petru Movilă, candidatul PDL la şefia CJ Iaşi, a votat pentru corectitudine. „Am votat pentzru normalitate, pentru proiectele Iaşiului, pentru transparenţă şi corectitudine", a declarat Petru Movilă, la ieşirea de la urne. Candidatul la şefia CJ a votat la ora 09.30 la secţia 29 de la Şcoala  „Gh. Asachi".

REZULTATE ALEGERI LOCALE Pot vota 684.480 de ieşeni. Candidează 872. Află rezultatele votului, duminică, pe adevarul.ro

„Mă  voi supune legii şi pe cine va alege poporul, acela să fie respectat. Câştigătorul îşi va asuma toate riscurile în calitate de preşedinte CJ",  a menţionat Constantin Simirad, candidat pentru un nou mandat la şefia CJ. Acesta a votat în jurul orei 10.00 la o secţie din Galata.

Rezultate alegeri locale 2012:

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările