Adolescentul care s-ar fi aruncat în faţa trenului în Iaşi era olimpic la religie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa foto: newspascani.com
Sursa foto: newspascani.com

Un adolescent de 16 ani a murit în urma unui accident feroviar. Băiatul, olimpic la religie, a fost lovit mortal de un tren, în zona Hălăuceşti-Mogoseşti Şiret, judeţul Iaşi. Potrivit martorilor, băiatul s-ar fi sinucis.

Un băiat de 16 ani a murit duminică, 26 ianuarie, după ce a fost lovit de un tren între staţiile dintre Mogoşeşti Siret şi Hălăuceşti, judeţul Iaşi. Tragedia feroviară a avut loc în jurul orei 8.00. Martorii spun că băiatul s-ar fi aruncat în faţa trenului. 

Flavian Constantin, elev în clasa a IX-a, era olimpic la religie. Adolescentul era unicul copil al familiei. Primarul comunei  Hălău­ceşti, localitatea în care locuia adolescentul, spune că nu se ştie încă dacă a fost sinucidere sau accident. Martorii spun că băiatul s-ar fi aruncat intenţionat în faţa trenului. 

Nimeni nu îşi explică motivul pentru care elevul ar fi recurs la acest gest, mai ales că provenea dintr-o familie bună, era singur la părinţi şi învăţa foarte bine.

   

Poliţiştii investighează împrejurările în care a avut loc tragedia. 

Imediat după accident, la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa băiatului. 

Trenul Regio 5442 circula pe ruta Paşcani – Bacău.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite