Adolescentă „vândută” de iubit prietenilor. Abuz sexual terifiant asupra unei adolescente de 17 ani

Adolescentă „vândută” de iubit prietenilor. Abuz sexual terifiant asupra unei adolescente de 17 ani

Adolewcenta a fost violată de patru ori

Trei tineri din Iaşi, unul dintre ei minor, au fost arestaţi pentru 30 de zile fiind acuzaţi de viol, respective de complicitate la viol.

Mihai N. (16 ani), Constantin Rânţar şi Sebastian Zamfir au fost încarceraţi pentru o faptă pe care ar fi comis-o acum aproape o lună, victimă fiind iubita minorului.

Conform unor surse din anchetă, victima din acest caz, care are 17 ani, a mers, la finele lunii iunie, la o petrecere la iubitul ei din Păun. A şi rămas acolo câteva zile, iar după ce a plecat şi-a uitat telefonul la domiciliul minorului.

Pe 8 iulie, a mers să îşi ia telefonul, în aceea seară cerându-i-se de către iubi­tul ei să întreţină raporturi sexuale cu Rînţar şi Zamfir. Fata s-a opus, potrivit datelor din anchetă, fiind lovită puternic de către unul dintre agresori şi violată de ambii adulţi. Rînţar este acuzat de trei acte de viol, în timp ce Zamfir de o astfel e faptă. 

Adolescenta nu a povestit prin ce a trecut nimănui, o prietenă de a sa observând loviturile evidente de pe faţa sa după câteva zile. Fata a sunat-o pe mama victimei, care munceşte în străinătate, şi i-a povestit ce a păţit fiica ei. Femeia a fost cea care, pe 27 iulie, a mers la Poliţie şi a formulat plângere penală.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: