Accidentul de autocar de la Braşov: procurorii dau publicităţii alcoolemia şoferului. Şase victime mai sunt în spital

Accidentul de autocar de la Braşov: procurorii dau publicităţii alcoolemia şoferului. Şase victime mai sunt în spital

Patru persoane au murit în urma accidentului de la Braşov FOTO Adevărul

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov continuă investigaţia demarată urmare a accidentului în care a fost implicat un autocar în care se aflau minori de la Palatul Copiilor din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă remis de instituţia de parchet, procurorii au finalizat cercetarea la faţa locului şi au restituit toate bunurile aparţinătorilor persoanelor vătămate.

„Rezultatele probelor biologice au relevat faptul că şoferul autovehiculului implicat în evenimentul rutier nu a consumat alcool, acesta având în sânge o alcoolemie 0,00 g/l alcool pur în sânge.  Totodată, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Curte de Apel Braşov, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor concrete în care a avut loc accidentul rutier, fiind efectuate în acest sens audieri şi ridicări de înscrisuri”, au precizat procurorii.

Aceştia au mai arătat că urmează a fi dispuse o constatare tehnico-ştiinţifică pentru stabilirea stării tehnice a autovehiculului, iar, ulterior, o expertiză criminalistică în vederea verificării existenţei unor modificări tehnice asupra autovehiculului implicat în accident, de natură să atragă răspunderea contravenţională sau penală a unor persoane.

În prezent, au mai rămas internate în spitalele din municipiul Braşov patru victime, printre care se află şi un minor, alte două victime fiind transferate la spitale de pe raza judeţului Iaşi.

Patru persoane, toate majore, şi-au pierdut viaţa în urma accidentului ce a avut loc vineri, în judeţul Braşov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: