Accident rutier groaznic la Iaşi. Medicii au găsit la faţa locului un tânăr de 20 de ani cu capul sfărâmat

Accident rutier groaznic la Iaşi. Medicii au găsit la faţa
locului un tânăr de 20 de ani cu capul sfărâmat

Victima a fost proiectată prin parbriz în timpul accidentului

Victima cumplitului accident este un tânăr de 20 de ani, originar dintr-o localitate de lângă municipiul Paşcani. Medicii care au ajuns la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian I., de 20 de ani, a fost descoperit fără suflare în seara zilei de miercuri, 4 iulie, la ora 20.30. Maşina în care se afla acesta a fost implicată într-un accident rutier pe raza comunei Slobozia. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic din cadrul SMURD Paşcani, care nu a mai făcut decât să constate decesul.

În urma impactului, victima a fost aruncată prin parbriz şi a ajuns cu capul sub roata vehicului. El a suferit fracturi deschise la craniu şi coloana cervicală, care au dus la deces. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat şi ei o investigaţie în acest caz, pentru a afla în ce împrejurări a avut loc accidentului. Cle mai probabil acesta a pierdut controlul volanului şi a fost proiectat prin parbriz deoarece nu purta centura de siguranţă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: