Accident înfiorător în sediul Poliţiei: O tânără poliţistă e în comă după ce a căzut pe scări în urma unui accident

Accident înfiorător în sediul Poliţiei: O
tânără poliţistă e în comă după ce a căzut pe
scări în urma unui accident

O campanie de solidarizare a fost demarată în Iaşi, de poliţişti, după ce ofiţerul Mihaela Abaza a ajuns în stare foarte gravă la spital în urma unui accident ce a avut loc chiar în sediul Poliţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, la scurt timp după ce a ajuns la serviciu, Mihaela Abaza, fost purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a căzut pe scări şi a ajuns în stare gravă la spital. Ofiţerul a suferit o hemoragie intracraniană, care, asociată cu o boală de sânge pe care poliţista o avea mai de mult a făcut ca starea sa de sănătate să se înrăutăţească drastic.

„Pacienta a ajuns în UPU joi, 8 iunie, după o cădere de la acelaşi nivel, pe scări. În ur­ma investigaţiilor, s-a ob­servat că tânăra are un he­matom subdural. Treptat, sta­rea pacientei s-a degradat, victima devenind comatoasă. După efectuarea CT, pacienta a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie“, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Boala hemotologică a făcut ca pacienta să aibă nevoie de mult sânge. Din acest motiv, colegii Mihaelei Abaza au demarat o campanie de sensibilizare a opiniei publice, în vederea donării de sânge. Tânăra are sânge grupa A2, RH negativ.

„URGENT! Donare de sânge pentru colega mea Abaza Mihaela, internată la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi! Donatorii trebuie cu precădere să aibă grupa A2 negativ, să nu fie bolnavi, răciţi, să nu fi băut alcool măcar de o zi şi să nu fi luat medicamente. Donarea de sânge se face la centrul principal, mai sus de Spitalul Sf. Spiridon, şi să specifice că donează pentru Abaza Mihaela! Mulţumesc tuturor care pot ajuta o colegă atât de dedicată meseriei şi o mamă extraordinară a unui băieţel de 2 anişori care are nevoie de mama lui!“, a notat Anca Iftode, pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: