FOTO VIDEO Accident grav în judeţul Iaşi. Un mort şi doi răniţi după ce două TIR-uri şi un camion s-au ciocnit violent. 24 de militari intervin la faţa locului

FOTO VIDEO Accident grav în judeţul
Iaşi. Un mort şi doi răniţi după ce două TIR-uri şi un camion s-au ciocnit
violent. 24 de militari intervin la faţa locului

Accidentul a avut la Răducăneni FOTO DRDP Iaşi

Autorităţile ieşene intervin marţi, 19 martie, la un accident rutier extrem de grav ce a avut loc în localitatea Răducăneni.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 11.45 Două persoane a fost transportate la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Spiridon”. Cea de-a treia care a fost implicată în accident, şi care a decedat, ar fi suferit răni cumplite la cap: distrugere cerebrală, au transmis medicii ieşeni. Cele două TIR-uri implicate din accident sunt din Suceava iar camioneta din Tulcea. 
___________________________________________

Două TIR-uri şi un camion au fost implicate în evenimentul tragic, soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor două.

La faţa locului au ajuns forţe impresionante ale autorităţilor, printre care şi un echipaj de descarcerare grea care a ajutat la scoaterea răniţilor din fiarele maşinilor.

De asemenea, pe lângă mai multe echipaje medicale şi ale pompierilor, 24 de cadre militare au fost trimise la faţa locului pentru a interveni şi a elibera partea carrosabilă.

Unul dintre TIR-urile care au fost implicate în accident era încărcat cu materiale de construcţii care s-au împrăştiat pe şosea.

Până la ora redactării acestei ştiri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi nu au precizat care ar fi cauzele producerii accidentului.

Ştire în curs de actualizare. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: