Un TIR şi un microbuz s-au ciocnit în judeţul Iaşi. S-a declanşat planul roşu de intervenţie. Prefect: „Sunt 12 răniţi”

Un TIR şi un microbuz s-au ciocnit în judeţul Iaşi. S-a declanşat planul roşu de intervenţie. Prefect: „Sunt 12 răniţi”

La faţa locului au plecat mai multe echipaje de salvare

Autorităţile din Iaşi intervin în seara zilei de joi, 16 iulie, la un accident rutier ce a avut loc pe raza localităţii Răducăneni. Din primele informaţii ar fi vorba de mai mulţi răniţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 18.55 „S-a dispus încetarea planului roşu. Intervenţia de la faţa locului s-a terminat, echipajele s-au retras, urmează să se reia şi traficul în zonă. 12 persoane au fost rănite, una dintre ele refuzând transportul la spital”, a precizat prefectul Marian Şerbescu.

UPDATE 17.50 Rănile suferite de către victime nu ar fi grave, transmit medicii de la faţa locului. O persoană a rămas încarcerată însă este conştienţă. 
 
UPDATE 17. 45 „Am dispus, impreună cu cei de la ISU, în jurul orei 17.00, declanşarea planului roşu de intervenţie pentru că informaţia iniţială era că au fost rănite 15 persoane. Din informaţiile pe care le am, până la acest moment (n.r. ora 17.45), 12 persoane sunt rănite, iar şase au fost transportate la spital. Urmează ca planul roşu de intervenţie să fie revocat”, a precizat Marian Şerbescu, prefectul judeţul Iaşi.

Acesta a menţionat că, intervenţia fiind în desfăşurare, cifrele furnizate se pot schimba. 

UPDATE 17.40 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că în urma impactului nu au fost înregistrate decese. 


Sursă foto: Facebook/Radar Iaşi 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului s-au deplasat şapte echipaje medicale. 

Mai multe echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au plecat, de asemenea, la locul accidentului. La momentul redactării acestei ştiri nu existau informaţii cu privire la starea victimelor, însă reprezentanţii ISU au menţionat că numărul acestora ar fi între 10 şi 15. 

Ştire în curs de actualizare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: