Accident grav în judeţul Iaşi. Patru oameni au murit şi doi au fost răniţi. Un echipaj ISU a fost acroşat în timp ce mergea la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier extrem de grav a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 6 octombrie, în apropierea localităţii Bălţaţi din judeţul Iaşi.

UPDATE Un pasager din Jaguar susţine că, înainte e impact, maşina Opel ar fi derapat pe carosabilul umed din cauză că circula cu viteză foarte mare. Autoturismul are numere de Vaslui.  

UPDATE Un echipaj ISU a fost lovit de o maşina in timp ce se deplasa spre accidentul de la Bălţaţi. Nu au fost victime. E vorba de un echipaj de stingere, care mergea la accident cu semnalele luminoase şi acustice pornite.

UPDATE Doi bărbaţi şi două femei au decedat. Nu sunt copii nici printre cei care au fost răniţi. 20 de pompieri au intervenit, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Mai multe echipaje de Poliţie, dar şi medicale, au fost solicitate în jurul orei 14.00 pentru a interveni la descarcerarea mai multor persoane. 

Accidentul a avut loc pe DN 28, pe ruta Târgu Frumos-Iaşi şi a fost provocat de şoferul unei maşini marca Opel, care a încercat să întoarcă pe linie continuă. Manevra s-a dovedit fatala, vehiculul fiind lovit brutal de un Jaguar care circula regulamentar. 

Patru persoane au murit în urma impactului, alte două fiind rănite, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Iaşi. Toate victimele care au murit se aflau în Opel. 


Cei doi pasageri din Jaguar care au fost răniţi vor fi transportaţi la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Alţi doi pasageri din această maşină, un SUV, au refuzat transferul la spital. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, imediat după accident, că traficul rutier este întrerupt pe DN 28 Târgu Frumos – Iaşi, în zona localităţii Bălţaţi.

Imagine indisponibilă


Ştire în curs de actualizare. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite