Accident grav la Iaşi. Momentul în care un tramvai mătură toate maşinile din cale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură video telem.ro
FOTO: Captură video telem.ro

Un tramvai şi şase autoturisme au fost implicate într-un accident produs astăzi, pe strada Anastasie Panu, din Iaşi.

Un tramvai a măturat toate maşinile din calea sa astăzi, într-un accident produs pe strada Anastasie Panu, din Iaşi. Din primele informaţii, se pare că mijlocul de transport în comun a rămas fără frâne şi nu a putut evita contactul cu autoturismele care aşteptau la semafor. 

”Poliţia o să îşi facă treaba şi o să aveţi un răspuns. Deocamdată sunt în stare de şoc. Vă rog înţelegeţi că sunt stresat. Oamenii se pare că sunt în regulă. Aşteptăm verdictul medicilor. Maşinile erau la semafor”, a declarat vatmanul.

Compania de Transport Public Iaşi va face o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

„Nu ne putem pronunţa. În general toţi spun că au rămas fără frâne. Am făcut o comisie şi urmează să fie evaluat. Poate din cauza stresului şi din împrejurările evenimentului asta a fost primele cuvinte. Tramvaiul este sigilat şi urmează să fie evaluat”, a declarat Cristian Stoica, director al Companiei de Transport Public Iaşi.

O persoană a rămas încarcerată şi a fost transportată la spital. 

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre un incident rutier care a avut loc pe raza municipiului Iaşi. Este vorba de o coliziune între un tramvai şi mai multe autovehicule. A rezultat o singură victimă. Este vorba de o conducătoare auto. Ea a fost transferată la spital. Toţi conducătorii auto implicaţi în eveniment au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Anca Vîjiac.

VIDEO: telem.ro

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Bilanţ COVID. Explozie de noi infectări cu SARS-CoV-2 în 24 de ore. Creşte alarmant numărul deceselor şi al pacienţilor de la ATI

Femeie bătută cu sălbăticie de soţ, pe stradă. „Nu a lăsat-o să urce în taxi, ci a tras-o afară şi a lovit-o“ VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite