Ţepari imobiliari reţinuţi la Iaşi

Ţepari imobiliari reţinuţi la Iaşi

Tânărul ar putea fi arestat de magistraţii Judecătoriei Iaşi

Florin Crudu (27 de ani) din Iaşi a fost ridicat ieri de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale pentru că ar fi luat bani de la mai multe persoane şi nu le-ar mai fi închiriat un apartament. Tânărul a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru înşelăciune, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie adus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Ora 19.00 Florin Crudu a fost arestat pentru 29 de zile. Magistraţii Judecătoriei Iaşi au emis mandat de arestare în această după-amiază şi pentru Paul Pântea. Cei doi tineri au făcut recurs.

Ora 15.44Potrivit anchetatorilor, după ce şi-a vândut apartamentul din zona Pieţei Nicolina, Crudu a dat anunţ în ziarele locale şi îl oferea spre închiriere. El a luat un avans de 2.700 de euro de la trei persoane, iar când acestea doreau să se mute tânărul nu mai era de găsit. Împreună cu Paul Pântea ar mai fi închiriat fictiv o locuinţă şi ar fi creat un prejudiciu de 11.000 de euro. „Clientul meu a refuzat să dea declaraţii“, a spus Bogdan Pavel, avocatul lui Crudu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: