O ţeapă de povestit nepoţilor. Ce a păţit un bătrân de 83 de ani care i-a cerut unei adolescente de 17 ani să facă sex cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul a vrut să facă sex cu fata de 17 ani însă a rămas fără economii FOTO Arhivă
Bătrânul a vrut să facă sex cu fata de 17 ani însă a rămas fără economii FOTO Arhivă

O tânără din Iaşi va fi supravegheată de inspectorii de probaţiune timp de şase luni, după o decizie luată recent de Judecătoria Iaşi. Ana Maria T. a fost găsită vinovată de furt după ce a sustras de la un bărbat de 83 de ani 17.000 de lei.

Telenovela s-a petrecut pe 20 februarie 2017, când, în jurul orei 16.00, Emil C. (83 de ani) se plimba prin Parcul Copou cu câinele său. Bărbatul de 83 de ani a observat-o, pe o bancă, pe Ana Maria T. 

La acea vreme, puştoaica avea 17 ani, iar octogenarul i-a propus direct să meargă cu el acasă pentru a-l ajuta la treabă. Bătrânul locuieşte într-o casă din apropierea parcului şi a ajuns cu fata acasă în mai puţin de trei minute.

„După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii sexuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde adus un plic în care se aflau mai mulţi bani, pe care i-a numărat în faţa inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei“, se arată în motivare.

Bătrânul i-a dat tinerei 200 de lei pentru a merge să cumpere băutură. Ana Maria a cum­părat whisky, suc şi ţigări şi s-a întors, însă tot nu a vrut să facă sex cu bătrânelul. În schimb, „profitând de faptul că persoana vătămată nu era atentă, a sustras plicul în care se afla suma de bani din sertarul aflat pe pat“, mai arată judecătorii.

Adolescenta a oferit bani bunicii şi unui frate, dar şi-a cinstit şi iubitul, cu care a petrecut la o pensiune din Iaşi. Alţi bani i-a jucat la jocurile de noroc.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite