Şuţul-fantomă care a jefuit o femeie după care a intrat în pământ. Agenţii îl caută, fără succes, cu poza în mână

Şuţul-fantomă care a jefuit o femeie după
care a intrat în pământ. Agenţii îl caută, fără succes, cu poza în mână

Hoţul a fost filmat, dar e de negăsit FOTO IPJ Iaşi

Poliţiştii ieşeni nu reuşesc  să identifice un tânăr care, acum două luni, a comis o infracţiune în spaţiul public. Agenţii încearcă să identifice hoţul după ce acesta sustras, dintr-un autobuz, un rucsac ce aprţinea unei femei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr care acum două luni a furat un rucsac cu mai multe bunuri personale, dar şi bani, este căutat de Poliţie. Tânărul, deşi surprins de camerele de supraveghere, nu a putut fi identificat până acum.

Rucsacul conţinea se aflau mai multe acte personale, 400 de lei, dar şi carduri bancare pe care, potrivit unor surse judiciare, individul ar fi încercat să le folosească după ce a sustras rucsacul.

„Bărbatul este o persoană de interes într-un dosar penal înregistrat la nivelul Poliţiei Municipiului Iaşi – Biroul de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, efectuarea de operaţiuni în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.Cei care pot oferi informaţii care să ajute la soluţionarea cauzei, sunt rugaţi să contacteze Poliţia Municipiului Iaşi – Biroul de Investigaţii Criminale  la numerele de telefon 0232 302 604 sau la 112.”, au precizat poliţiştii din Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: