Şefii PSD dintr-o localitate bogată în care partidul a fost zdrobit de USR: „Sloganul lor «puie» PSD se va întoarce fix în gura lor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O strad[ din Valea Lupului, comuna Iaşi FOTO 7 Est
O strad[ din Valea Lupului, comuna Iaşi FOTO 7 Est

Organizaţia locală PSD Valea Lupului, judeţul Iaşi, a postat pe Facebook un mesaj în care i-a jignit pe combatanţii politici, pe care i-a numit retardaţi, proşti şi oameni mici.

Comuna Valea Lupului este situată în zona metropolitană a Iaşului şi este considerată printre cele mai bogate comune din regiunea Moldovei. 

Condusă de un primar de la PSD, comunitatea din Valea Lupului a avut alte opţiuni politice la alegerile europarlamentare decât cele ale primarului. Scrutinul a fost câştigat detaşat de către Alianţa USR-PLUS, care a obţinut 45% din voturi, în condiţiile în care prezenţa la vot a fost de 62%.

La Valea Lupului, PSD a obţinut un scor de 10%, situându-se pe locul trei, după liberali. Mesajul postat pe Facebook de către reprezentanţii PSD Valea Lupului a stârnit nemulţumirea mai multor internauţi, care au apostrofat organizaţia pentru invectivele folosite în public.

„Hrana iraţională din ură a fost întotdeauna apanajul retarzilor, proştilor şi oamenilor mici. 
Să rămânem verticali, încrezători şi aproape de oameni. Prin incompetenţa de care au dat şi dau dovadă, penelişti sau userişti, într-un an de zile, sloganul lor «puie» PSD, se va întoarce fix în gura lor!”, e mesajul publicat de PSD Valea Lupului. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite