Şefii Direcţiei de Drumuri din Moldova au tocmit şase preoţi pentru a sfinţi o clădire închiriată. Asaltaţi de ironii, au şters imaginile postate pe Facebook

Şefii Direcţiei de Drumuri din Moldova au tocmit şase preoţi pentru a sfinţi
o clădire închiriată. Asaltaţi de ironii, au şters imaginile postate pe Facebook

Şase preoţi au sfinţiit clădirea închiriată de DRDP Iaşi

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a publicat pe Facebook un set de fotografii care arătau şase preoţi ce sfinţeau clădirea în care reprezentanţii instituţiei s-au mutat cu chirie. După câteva ore, imaginile au fost şterse, ca urmare a avalanşei de comentarii critice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Postarea reprezentanţilor DRDP a stârnit ironii şi revoltă în spaţiul virtual, mulţi ieşeni considerând că instituţia ar trebui să se ocupe mai degrabă de problemele grave de infrastructură care afectează zona Moldovei. 

“Cu puţin timp în urmă, a avut loc slujba de sfinţire a noului sediu al DRDP Iaşi, situat în Şos. Naţională nr. 23, municipiul Iaşi. Un sobor de şase preoţi a oficiat momentul, marcând un nou început în activitatea instituţiei. Printre cei care au onorat cu prezenţa acest eveniment s-au numărat prefectul judeţului Iaşi, dl. Marian Şerbescu, alături de alţi reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene”, s-au lăudat, pe Facebook, reprezentanţii DRDP Iaşi.

După ce postarea a stârnit un val de ironii în mediul virtual, administratorii paginii de Facebook ai instituţiei au şters-o.

"Pentru că doar Dumnezeu ştie când va exista o autostradă în Moldova. 😇😇😇 Altfel, aş vrea să ştiu dacă au fost sfinţite şi manechinele îmbrăcate în lucrători la întreţinerea drumurilor 😎😎😎 doi lucrători şi un şef", este unul dintre comentariile postate.

"La sediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi s-a găsit soluţia pentru construirea autostrăzii: se dă cu aghiazmă şi rugăciune. În sediu, nu pe primii kilometri construiţi. La aşa sobor frumos de preoţi, ce nevoie să mai ai de buget?", este un alt exemplu.

DRDP Iaşi este condusă de Mugurel Laicu, vicepreşedinte al PSD Iaşi. Instituţia s-a mutat într-un sediu nou, ce are o suprafaţă utilă de 2.500 de metri pătraţi, situată pe Splai Bahlui, o zonă centrală din municipiul Iaşi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: