Şefa de personal a unui spital din Iaşi lua mită pentru a aranja examene însă nu şi de la persoanele urâte. Judecătorii au acordat primele condamnări

Şefa de personal a unui spital din Iaşi lua mită pentru a aranja examene însă nu şi de la persoanele urâte. Judecătorii au acordat primele condamnări

Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi FOTO Adevărul

Judecătorii Tribunalului Iaşi au condamnat-o, joi, 3 aprilie, la patru ani de închisoare cu suspendare pe Brânduşa Odorica Păcurici, fosta şefă a Serviciu de Resurse Umane de la Spitalul de Neurochirurgie, acuzată de luare de mită şi trafic de influenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de Odorica Păcurici, judecătorii ieşeni au mai condamnat şi o infirmieră de la Spitalul de Copii “Sfânta Maria”, acuzată de complicitate la aceleaşi infracţiuni. Cele două, au precizat procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au primit diferite sume de bani în schimbul unor angajări pe funcţii medicale la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Sentinţele primite de cele două cadre medicale nu sunt definitive şi pot fi atacate cu apel.

Procurorii anticorupţie susţin că Odorica Păcurici, şefa Serviciului Resurse Umane, acuzată că împreună cu infirmiera Elena Popa ar fi luat 15.100 de euro şpagă, nu primea bani de la oricine.

„Învinuita Păcurici Odorica hotăra în privinţa angăjării persoanelor în funcţie de impresia pe care i-o crea, urmărea ca persoana să fie de încredere, să nu denunţe, să fie potrivită pentru activitatea pe care urma să o desfăşoare, să nu pună întrebări cu privire la modul de angajare. A refuzat să ajute persoane cu aspect fizic neplăcut sau în vârstă sau care i-au cerut prea multe explicaţii", se precizează în rechizitoriu.

Mită ambalată în staniol

Procurorii susţin că perioada martie 2010-martie 2011, şefa de personal de la Neurochirurgie le-a promis mai multor persoane că le va angaja contra unor sume de bani pe post de asistent medical, registrator medical, infirmier, îngrijitor şi brancardie în unitatea sanitară unde lucrează. Banii erau împărţiţi cu Elena Popa (zisă Salcia), infirmieră la Spitalul de Pediatrie, care ar fi fost şi cea care găsea „clienţi".

Potrivit rechizitoriului, infirmiera discuta iniţial cu persoanele interesate să se angajeze şi cerea diferite sume pentru Odorica Păcurici, în schimbul serviciului pe care urma să-l presteze. Popa îl anunţa pe cel interesat că trebuia să facă iniţial voluntariat în cadrul secţiei în care ar fi trebuit să fie angajat „pentru a se acomoda cu personalul şi cu activitatea pe care urma să o desfăşoare" şi că apoi se va întâlni cu Odorica Păcurici pentru ca aceasta să ia o decizie.

În documentul citat se mai arată că dacă persoana era de acord să dea suma fixată era prezentată „Doamnei", adică şefei de la Resurse Umane, şi discuta cu aceasta la o măsuţă din faţa biroului ei. Aici „viitorul angajat" era pus să completeze o cerere pentru postul vizat sau una de voluntariat.

Cel care dorea locul de muncă îi dădea banii Elenei Popa, dar au fost şi situaţii în care sumele i-au fost date direct Odoricăi Păcurici în ambalaj de ciocolată sau în plicuri. După ce „viitori angajaţi" erau instruiţi să nu îi ceară informaţii „Doamnei" depuneau un dosar cu acte, în momentul în care era scos un post la concurs.

Potrivit rechizitoriului, candidaţii primeau de la „Doamna" bibliografia şi lucrări de la alţi candidaţi care au dat diferite cocursuri . Păcurici le recomanda să înveţe subiectele „dumnezeieşte". Însă anchetatorii spun că angajările nu depindeau de şefa de la Resurse Umane, ci aceasta era secretarul de comisie, nu avea acees la subiecte şi nu corecta lucrări.

Marea majoritatea a celor care au dat concurs pentru infirmieră, asistentă sau brancardier l-au picat. Procurorii susţin că după ce unul dintre tineri nu a reuşit la concurs Odorica Păcurici i-a dat trei luni bani ca şi cum ar fi luat salariul. Procurorii au trimis-o în judecată, pe 17 decembrie, pe Odorica Păcurici pentru luare de mită şi trafic de influenţă, iar pe Elena Popa pentru complicitate la luare de mită şi trafic de influenţă.

Citiţi şi: Procurorii despre Vasile Astărăstoae: „Are o apetenţă deosebită pentru cumulul de funcţii" Scandal de corupţie la UMF. 19 angajaţi sunt suspectaţi de fraudă cu fonduri europene. Rectorul a ajuns la spital cu tensiunea ridicată UPDATE

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/iasi/superstitie-spagar-iasi-refuzi-mita-batrani-oameni-urati-interceptAri-1_50ad69a97c42d5a66394aaf8/index.html
 


 

Discuţie între Miron Marta Mihaela (MMM) cu Păcurici Odorica Brânduşa (POB) POB: Vreau să vin luni la domnul Dăscăliţa (n.r. asistent la Radiologie). MMM: Da... POB: Că nu mai el poate da. MMM: ce să dea? POB: Deci eu vreau să-l trimit să dea. MMM: Am înţeles. POB: Ai înţeles? MMM: Da. POB:El e „omul de legătură". Aşa facem cu el. Vin eu luni şi vorbesc cu el. MMM: Aha POB: Că aveam timp.. MMM: Păi şi eu când să îi dau, că eu v-am spus că luni, marţi, pot să fac rost.... POB: mi-i dai când îi dau lui... MMM: Luni sau marţi îi am.... POB: Deci miercuri, joi... MMM: Da POB: Că doar nu arde...miercuri... MMM: Bine.. POB: Până pe 15 îi dăm lui... Citiţi şi: Procurorii despre Vasile Astărăstoae: „Are o apetenţă deosebită pentru cumulul de funcţii" Scandal de corupţie la UMF. 19 angajaţi sunt suspectaţi de fraudă cu fonduri europene. Rectorul a ajuns la spital cu tensiunea ridicată UPDATE "Doamna Păcurici mi-a zis să-i dau banii ei. Ăştia 500 de euro" Discuţie de pe 5 martie 2011 ora 12.02 Miron Marta Mihaela (MMM) cu Popa Elena (PE) MMM: Da, da ştiţi ce am vrut să vă zic. Doamna, doamna Păcurici mi-a zis să-i dau banii ei. Ăştia 500 de euro. PE: Nu, deci să te duci tu. Merg şi eu. O să te duci şi tu personal cu ea la doamna profesor. MMM: Am înţeles. Că dvs. îmi spuneaţi căcă o să fiţi şi dvs de faţă când îi dau... PE: Da merg şi eu . Normal că merg şi eu. Nu o să merg la profesor, dar merg la ea cu tine. Deci trebuie, pentru că trebuie să fie locul sigur. Adică să nu se mai bage alta călare peste tine...clar? MMM: şi cum? Cum să fac? La fel cum am făscut atuncea şi cu mia de euro?Sau cum îi dăm? PE: Da, nu mai reţin, Marta! Eu nu mai ţin minte...Da, tot aşa...pu-i într-un... MMM:Ştiţi doaman Păcurici mi-a spus să-i dăm ei banii şi atunci câmnd am vorbit cu dvs la telefon, mi-aţi spus să fiţi şi dvs de faţă şi nu mai ştiu acum. Îmi fac şi eu fel de fel de gânduri.... PE: Da măi mamă...Ori eu ori ea, nu-i problemă că tot acolo merg. Deci când eşti tu...Într-o zi când vreitu. Euo să merg ca să vorbesc cu dânsa şi să-i spun să fie, să se ducă la profesor şi să meargă cu tine...să nu mai..(...) MMM: Da, da că doamna Păcurici mi-a spus că numai atât trebuie să dau pe lângă mia aia pe care am dat-o numai ăştia, doar ăştia 500 de euro...şi că să nu fie probleme. După cum mi-aţi spus şi dvs, să fie treaba bună... Citiţi şi: Vasile Astărăstoae despre problemele de sănătate pe care le are: „E posibil să am nevoie de un stent la inimă" "Fata asta mi se pare dificlă!" Discuţie între Păcurici Odorica Brânduşa (POB) şi Popa Elena (PE) din 11 martie 2011 PE: Atunci ne vedem la unu pentru că mie fata asta (n.r. Marta Miron) mi se pare dificlă.Nu ştiu de ce. Trebuie să vorbim. Da? POB: Da PE: bun POB: Da bine. Da hai spune aşa. PE: nu vă spun.Că de ce insistă ea, de ce insistă să-i dea cuiva şi de ce să nuse ducă ea...Dar ceva nu e în regulă. POB: Aha PE: Deci nu luaţi nimic!

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/iasi/superstitie-spagar-iasi-refuzi-mita-batrani-oameni-urati-interceptAri-1_50ad69a97c42d5a66394aaf8/index.html
"Eu am reuşit să fac rost de bănuţii ăia, de 500 de euro" Discuţie din 3 martie 2011 între Miron Marta Mihaela (MMM) cu Păcurici Odorica Brânduşa (POB). Miron ar fi dat 1.500 de euro mită pentru a se angaja ca registrator. (...)POB: Vreau să-şi dau acolo, nu ştiu, să vezi. MMM: Eu am reuşit să fac rost de bănuţii ăia, de 500 de euro. POB: Să vedem cine....Dacă îi dăm managerului sau doamnei. Nu ştiu exact cui încă... MMM: Da. POB: Ştii? MMM: Păi...eu nu am avut ...i-am împrumutat POB: Da. MMM: şi am promisiunea că, luni sau marţi, cel mai târziu, îi am POB: Până la examen, până la examen MMM: Da, încercăm POB: Să vedem cui să-i dăm... MMM: Da... POB: Mergem la el sau la doamna MMM: Na, cum ştiţi... POB: Nu ştiu. Nici eu nu mai ştiu exact...cum să....cum să fac să fie..... MMMM: Dacă mă gândesc că pe lângă ăia o mie pe care vi i-am dat atunci şi ăştia 500.... POB: Nu mamă. Nu, nu, nu. Dar eu nu chiar aşa vreau... MMM: Chiar vreau să fie....Ştiţi cum îi? Vreau să fie locul sigur, să fie sigur că.... POB: Păi şi eu tot îmi doresc sigur, vreau să fie. De aceea ţi-aş şi spus...că altfel o lăsam....Da, haide să....Mai vorbim.... MMM: îhî Citiţi şi: Prefectul condamnat pentru corupţie:"Judecarea s-a facut cu sabia deasupra capului" Motivarea din cazul "Mită la prefect":"Probele din dosar dovedesc că Radu Prisăcaru a luat mită" Discuţie între Miron Marta Mihaela (MMM) cu Păcurici Odorica Brânduşa (POB) POB: Vreau să vin luni la domnul Dăscăliţa (n.r. asistent la Radiologie). MMM: Da... POB: Că nu mai el poate da. MMM: ce să dea? POB: Deci eu vreau să-l trimit să dea. MMM: Am înţeles. POB: Ai înţeles? MMM: Da. POB:El e „omul de legătură". Aşa facem cu el. Vin eu luni şi vorbesc cu el. MMM: Aha POB: Că aveam timp.. MMM: Păi şi eu când să îi dau, că eu v-am spus că luni, marţi, pot să fac rost.... POB: mi-i dai când îi dau lui... MMM: Luni sau marţi îi am.... POB: Deci miercuri, joi... MMM: Da POB: Că doar nu arde...miercuri... MMM: Bine.. POB: Până pe 15 îi dăm lui... Citiţi şi: Procurorii despre Vasile Astărăstoae: „Are o apetenţă deosebită pentru cumulul de funcţii" Scandal de corupţie la UMF. 19 angajaţi sunt suspectaţi de fraudă cu fonduri europene. Rectorul a ajuns la spital cu tensiunea ridicată UPDATE "Doamna Păcurici mi-a zis să-i dau banii ei. Ăştia 500 de euro" Discuţie de pe 5 martie 2011 ora 12.02 Miron Marta Mihaela (MMM) cu Popa Elena (PE) MMM: Da, da ştiţi ce am vrut să vă zic. Doamna, doamna Păcurici mi-a zis să-i dau banii ei. Ăştia 500 de euro. PE: Nu, deci să te duci tu. Merg şi eu. O să te duci şi tu personal cu ea la doamna profesor. MMM: Am înţeles. Că dvs. îmi spuneaţi căcă o să fiţi şi dvs de faţă când îi dau... PE: Da merg şi eu . Normal că merg şi eu. Nu o să merg la profesor, dar merg la ea cu tine. Deci trebuie, pentru că trebuie să fie locul sigur. Adică să nu se mai bage alta călare peste tine...clar? MMM: şi cum? Cum să fac? La fel cum am făscut atuncea şi cu mia de euro?Sau cum îi dăm? PE: Da, nu mai reţin, Marta! Eu nu mai ţin minte...Da, tot aşa...pu-i într-un... MMM:Ştiţi doaman Păcurici mi-a spus să-i dăm ei banii şi atunci câmnd am vorbit cu dvs la telefon, mi-aţi spus să fiţi şi dvs de faţă şi nu mai ştiu acum. Îmi fac şi eu fel de fel de gânduri.... PE: Da măi mamă...Ori eu ori ea, nu-i problemă că tot acolo merg. Deci când eşti tu...Într-o zi când vreitu. Euo să merg ca să vorbesc cu dânsa şi să-i spun să fie, să se ducă la profesor şi să meargă cu tine...să nu mai..(...) MMM: Da, da că doamna Păcurici mi-a spus că numai atât trebuie să dau pe lângă mia aia pe care am dat-o numai ăştia, doar ăştia 500 de euro...şi că să nu fie probleme. După cum mi-aţi spus şi dvs, să fie treaba bună... Citiţi şi: Vasile Astărăstoae despre problemele de sănătate pe care le are: „E posibil să am nevoie de un stent la inimă" "Fata asta mi se pare dificlă!" Discuţie între Păcurici Odorica Brânduşa (POB) şi Popa Elena (PE) din 11 martie 2011 PE: Atunci ne vedem la unu pentru că mie fata asta (n.r. Marta Miron) mi se pare dificlă.Nu ştiu de ce. Trebuie să vorbim. Da? POB: Da PE: bun POB: Da bine. Da hai spune aşa. PE: nu vă spun.Că de ce insistă ea, de ce insistă să-i dea cuiva şi de ce să nuse ducă ea...Dar ceva nu e în regulă. POB: Aha PE: Deci nu luaţi nimic!

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/iasi/superstitie-spagar-iasi-refuzi-mita-batrani-oameni-urati-interceptAri-1_50ad69a97c42d5a66394aaf8/index.html
"Eu am reuşit să fac rost de bănuţii ăia, de 500 de euro" Discuţie din 3 martie 2011 între Miron Marta Mihaela (MMM) cu Păcurici Odorica Brânduşa (POB). Miron ar fi dat 1.500 de euro mită pentru a se angaja ca registrator. (...)POB: Vreau să-şi dau acolo, nu ştiu, să vezi. MMM: Eu am reuşit să fac rost de bănuţii ăia, de 500 de euro. POB: Să vedem cine....Dacă îi dăm managerului sau doamnei. Nu ştiu exact cui încă... MMM: Da. POB: Ştii? MMM: Păi...eu nu am avut ...i-am împrumutat POB: Da. MMM: şi am promisiunea că, luni sau marţi, cel mai târziu, îi am POB: Până la examen, până la examen MMM: Da, încercăm POB: Să vedem cui să-i dăm... MMM: Da... POB: Mergem la el sau la doamna MMM: Na, cum ştiţi... POB: Nu ştiu. Nici eu nu mai ştiu exact...cum să....cum să fac să fie..... MMMM: Dacă mă gândesc că pe lângă ăia o mie pe care vi i-am dat atunci şi ăştia 500.... POB: Nu mamă. Nu, nu, nu. Dar eu nu chiar aşa vreau... MMM: Chiar vreau să fie....Ştiţi cum îi? Vreau să fie locul sigur, să fie sigur că.... POB: Păi şi eu tot îmi doresc sigur, vreau să fie. De aceea ţi-aş şi spus...că altfel o lăsam....Da, haide să....Mai vorbim.... MMM: îhî Citiţi şi: Prefectul condamnat pentru corupţie:"Judecarea s-a facut cu sabia deasupra capului" Motivarea din cazul "Mită la prefect":"Probele din dosar dovedesc că Radu Prisăcaru a luat mită" Discuţie între Miron Marta Mihaela (MMM) cu Păcurici Odorica Brânduşa (POB) POB: Vreau să vin luni la domnul Dăscăliţa (n.r. asistent la Radiologie). MMM: Da... POB: Că nu mai el poate da. MMM: ce să dea? POB: Deci eu vreau să-l trimit să dea. MMM: Am înţeles. POB: Ai înţeles? MMM: Da. POB:El e „omul de legătură". Aşa facem cu el. Vin eu luni şi vorbesc cu el. MMM: Aha POB: Că aveam timp.. MMM: Păi şi eu când să îi dau, că eu v-am spus că luni, marţi, pot să fac rost.... POB: mi-i dai când îi dau lui... MMM: Luni sau marţi îi am.... POB: Deci miercuri, joi... MMM: Da POB: Că doar nu arde...miercuri... MMM: Bine.. POB: Până pe 15 îi dăm lui... Citiţi şi: Procurorii despre Vasile Astărăstoae: „Are o apetenţă deosebită pentru cumulul de funcţii" Scandal de corupţie la UMF. 19 angajaţi sunt suspectaţi de fraudă cu fonduri europene. Rectorul a ajuns la spital cu tensiunea ridicată UPDATE "Doamna Păcurici mi-a zis să-i dau banii ei. Ăştia 500 de euro" Discuţie de pe 5 martie 2011 ora 12.02 Miron Marta Mihaela (MMM) cu Popa Elena (PE) MMM: Da, da ştiţi ce am vrut să vă zic. Doamna, doamna Păcurici mi-a zis să-i dau banii ei. Ăştia 500 de euro. PE: Nu, deci să te duci tu. Merg şi eu. O să te duci şi tu personal cu ea la doamna profesor. MMM: Am înţeles. Că dvs. îmi spuneaţi căcă o să fiţi şi dvs de faţă când îi dau... PE: Da merg şi eu . Normal că merg şi eu. Nu o să merg la profesor, dar merg la ea cu tine. Deci trebuie, pentru că trebuie să fie locul sigur. Adică să nu se mai bage alta călare peste tine...clar? MMM: şi cum? Cum să fac? La fel cum am făscut atuncea şi cu mia de euro?Sau cum îi dăm? PE: Da, nu mai reţin, Marta! Eu nu mai ţin minte...Da, tot aşa...pu-i într-un... MMM:Ştiţi doaman Păcurici mi-a spus să-i dăm ei banii şi atunci câmnd am vorbit cu dvs la telefon, mi-aţi spus să fiţi şi dvs de faţă şi nu mai ştiu acum. Îmi fac şi eu fel de fel de gânduri.... PE: Da măi mamă...Ori eu ori ea, nu-i problemă că tot acolo merg. Deci când eşti tu...Într-o zi când vreitu. Euo să merg ca să vorbesc cu dânsa şi să-i spun să fie, să se ducă la profesor şi să meargă cu tine...să nu mai..(...) MMM: Da, da că doamna Păcurici mi-a spus că numai atât trebuie să dau pe lângă mia aia pe care am dat-o numai ăştia, doar ăştia 500 de euro...şi că să nu fie probleme. După cum mi-aţi spus şi dvs, să fie treaba bună... Citiţi şi: Vasile Astărăstoae despre problemele de sănătate pe care le are: „E posibil să am nevoie de un stent la inimă" "Fata asta mi se pare dificlă!" Discuţie între Păcurici Odorica Brânduşa (POB) şi Popa Elena (PE) din 11 martie 2011 PE: Atunci ne vedem la unu pentru că mie fata asta (n.r. Marta Miron) mi se pare dificlă.Nu ştiu de ce. Trebuie să vorbim. Da? POB: Da PE: bun POB: Da bine. Da hai spune aşa. PE: nu vă spun.Că de ce insistă ea, de ce insistă să-i dea cuiva şi de ce să nuse ducă ea...Dar ceva nu e în regulă. POB: Aha PE: Deci nu luaţi nimic!

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/iasi/superstitie-spagar-iasi-refuzi-mita-batrani-oameni-urati-interceptAri-1_50ad69a97c42d5a66394aaf8/index.html
 
 
Discuţie între Miron Marta Mihaela (MMM) cu Păcurici Odorica Brânduşa (POB) POB: Vreau să vin luni la domnul Dăscăliţa (n.r. asistent la Radiologie). MMM: Da... POB: Că nu mai el poate da. MMM: ce să dea? POB: Deci eu vreau să-l trimit să dea. MMM: Am înţeles. POB: Ai înţeles? MMM: Da. POB:El e „omul de legătură". Aşa facem cu el. Vin eu luni şi vorbesc cu el. MMM: Aha POB: Că aveam timp.. MMM: Păi şi eu când să îi dau, că eu v-am spus că luni, marţi, pot să fac rost.... POB: mi-i dai când îi dau lui... MMM: Luni sau marţi îi am.... POB: Deci miercuri, joi... MMM: Da POB: Că doar nu arde...miercuri... MMM: Bine.. POB: Până pe 15 îi dăm lui... Citiţi şi: Procurorii despre Vasile Astărăstoae: „Are o apetenţă deosebită pentru cumulul de funcţii" Scandal de corupţie la UMF. 19 angajaţi sunt suspectaţi de fraudă cu fonduri europene. Rectorul a ajuns la spital cu tensiunea ridicată UPDATE "Doamna Păcurici mi-a zis să-i dau banii ei. Ăştia 500 de euro" Discuţie de pe 5 martie 2011 ora 12.02 Miron Marta Mihaela (MMM) cu Popa Elena (PE) MMM: Da, da ştiţi ce am vrut să vă zic. Doamna, doamna Păcurici mi-a zis să-i dau banii ei. Ăştia 500 de euro. PE: Nu, deci să te duci tu. Merg şi eu. O să te duci şi tu personal cu ea la doamna profesor. MMM: Am înţeles. Că dvs. îmi spuneaţi căcă o să fiţi şi dvs de faţă când îi dau... PE: Da merg şi eu . Normal că merg şi eu. Nu o să merg la profesor, dar merg la ea cu tine. Deci trebuie, pentru că trebuie să fie locul sigur. Adică să nu se mai bage alta călare peste tine...clar? MMM: şi cum? Cum să fac? La fel cum am făscut atuncea şi cu mia de euro?Sau cum îi dăm? PE: Da, nu mai reţin, Marta! Eu nu mai ţin minte...Da, tot aşa...pu-i într-un... MMM:Ştiţi doaman Păcurici mi-a spus să-i dăm ei banii şi atunci câmnd am vorbit cu dvs la telefon, mi-aţi spus să fiţi şi dvs de faţă şi nu mai ştiu acum. Îmi fac şi eu fel de fel de gânduri.... PE: Da măi mamă...Ori eu ori ea, nu-i problemă că tot acolo merg. Deci când eşti tu...Într-o zi când vreitu. Euo să merg ca să vorbesc cu dânsa şi să-i spun să fie, să se ducă la profesor şi să meargă cu tine...să nu mai..(...) MMM: Da, da că doamna Păcurici mi-a spus că numai atât trebuie să dau pe lângă mia aia pe care am dat-o numai ăştia, doar ăştia 500 de euro...şi că să nu fie probleme. După cum mi-aţi spus şi dvs, să fie treaba bună... Citiţi şi: Vasile Astărăstoae despre problemele de sănătate pe care le are: „E posibil să am nevoie de un stent la inimă" "Fata asta mi se pare dificlă!" Discuţie între Păcurici Odorica Brânduşa (POB) şi Popa Elena (PE) din 11 martie 2011 PE: Atunci ne vedem la unu pentru că mie fata asta (n.r. Marta Miron) mi se pare dificlă.Nu ştiu de ce. Trebuie să vorbim. Da? POB: Da PE: bun POB: Da bine. Da hai spune aşa. PE: nu vă spun.Că de ce insistă ea, de ce insistă să-i dea cuiva şi de ce să nuse ducă ea...Dar ceva nu e în regulă. POB: Aha PE: Deci nu luaţi nimic!

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/iasi/superstitie-spagar-iasi-refuzi-mita-batrani-oameni-urati-interceptAri-1_50ad69a97c42d5a66394aaf8/index.html
Discuţie între Miron Marta Mihaela (MMM) cu Păcurici Odorica Brânduşa (POB) POB: Vreau să vin luni la domnul Dăscăliţa (n.r. asistent la Radiologie). MMM: Da... POB: Că nu mai el poate da. MMM: ce să dea? POB: Deci eu vreau să-l trimit să dea. MMM: Am înţeles. POB: Ai înţeles? MMM: Da. POB:El e „omul de legătură". Aşa facem cu el. Vin eu luni şi vorbesc cu el. MMM: Aha POB: Că aveam timp.. MMM: Păi şi eu când să îi dau, că eu v-am spus că luni, marţi, pot să fac rost.... POB: mi-i dai când îi dau lui... MMM: Luni sau marţi îi am.... POB: Deci miercuri, joi... MMM: Da POB: Că doar nu arde...miercuri... MMM: Bine.. POB: Până pe 15 îi dăm lui... Citiţi şi: Procurorii despre Vasile Astărăstoae: „Are o apetenţă deosebită pentru cumulul de funcţii" Scandal de corupţie la UMF. 19 angajaţi sunt suspectaţi de fraudă cu fonduri europene. Rectorul a ajuns la spital cu tensiunea ridicată UPDATE "Doamna Păcurici mi-a zis să-i dau banii ei. Ăştia 500 de euro" Discuţie de pe 5 martie 2011 ora 12.02 Miron Marta Mihaela (MMM) cu Popa Elena (PE) MMM: Da, da ştiţi ce am vrut să vă zic. Doamna, doamna Păcurici mi-a zis să-i dau banii ei. Ăştia 500 de euro. PE: Nu, deci să te duci tu. Merg şi eu. O să te duci şi tu personal cu ea la doamna profesor. MMM: Am înţeles. Că dvs. îmi spuneaţi căcă o să fiţi şi dvs de faţă când îi dau... PE: Da merg şi eu . Normal că merg şi eu. Nu o să merg la profesor, dar merg la ea cu tine. Deci trebuie, pentru că trebuie să fie locul sigur. Adică să nu se mai bage alta călare peste tine...clar? MMM: şi cum? Cum să fac? La fel cum am făscut atuncea şi cu mia de euro?Sau cum îi dăm? PE: Da, nu mai reţin, Marta! Eu nu mai ţin minte...Da, tot aşa...pu-i într-un... MMM:Ştiţi doaman Păcurici mi-a spus să-i dăm ei banii şi atunci câmnd am vorbit cu dvs la telefon, mi-aţi spus să fiţi şi dvs de faţă şi nu mai ştiu acum. Îmi fac şi eu fel de fel de gânduri.... PE: Da măi mamă...Ori eu ori ea, nu-i problemă că tot acolo merg. Deci când eşti tu...Într-o zi când vreitu. Euo să merg ca să vorbesc cu dânsa şi să-i spun să fie, să se ducă la profesor şi să meargă cu tine...să nu mai..(...) MMM: Da, da că doamna Păcurici mi-a spus că numai atât trebuie să dau pe lângă mia aia pe care am dat-o numai ăştia, doar ăştia 500 de euro...şi că să nu fie probleme. După cum mi-aţi spus şi dvs, să fie treaba bună... Citiţi şi: Vasile Astărăstoae despre problemele de sănătate pe care le are: „E posibil să am nevoie de un stent la inimă" "Fata asta mi se pare dificlă!" Discuţie între Păcurici Odorica Brânduşa (POB) şi Popa Elena (PE) din 11 martie 2011 PE: Atunci ne vedem la unu pentru că mie fata asta (n.r. Marta Miron) mi se pare dificlă.Nu ştiu de ce. Trebuie să vorbim. Da? POB: Da PE: bun POB: Da bine. Da hai spune aşa. PE: nu vă spun.Că de ce insistă ea, de ce insistă să-i dea cuiva şi de ce să nuse ducă ea...Dar ceva nu e în regulă. POB: Aha PE: Deci nu luaţi nimic!

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/iasi/superstitie-spagar-iasi-refuzi-mita-batrani-oameni-urati-interceptAri-1_50ad69a97c42d5a66394aaf8/index.html
Citiţi şi: Procurorii despre Vasile Astărăstoae: „Are o apetenţă deosebită pentru cumulul de funcţii" Scandal de corupţie la UMF. 19 angajaţi sunt suspectaţi de fraudă cu fonduri europene. Rectorul a ajuns la spital cu tensiunea ridicată UPDATE

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/iasi/superstitie-spagar-iasi-refuzi-mita-batrani-oameni-urati-interceptAri-1_50ad69a97c42d5a66394aaf8/index.html

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: