Şapte lucruri ciudate care s-au putut cumpăra online. Un bărbat şi-a scos la vânzare întreaga viaţă

Şapte lucruri ciudate care s-au putut cumpăra online. Un bărbat şi-a scos la vânzare întreaga viaţă

FOTO The Street

De la apariţia şi dezvoltarea internetului, oamenii găsesc aproape tot ce au nevoie online. Unii aleg să-şi reînoiască garderoba cu piesele din celălalt colţ al lumii, iar alţii îşi plătesc facturile sau stabilesc detaliile următoarei vacanţe. Unii oameni scot la vânzare produse neaşteptate.

Site-urile mari de vânzări online, precum eBay sau Amazon, au creat chiar şi categorii speciale pentru aceste „lucruri ciudate”.

Am găsit şapte dintre produsele interesante care au putut fi cumpărate online de-a lungul timpului:

1. O bunică

Un băieţel de 10 ani din Anglia şi-a scos bunica la vânzare pe eBay, descriind-o drept „enervantă”, dar mereu „drăgăstoasă”, scrie The Independent. Anunţul băiatului nu a stat însă prea mult pe site pentru că încălca reglementările privitoare la traficul de persoane.

2. Viaţa unui om

Tot The Independent scrie despre cazul lui Ian Usher, un bărbat care a dorit să-şi vândă „viaţa”, incluzând casa sa din Perth, toate lucrurile, prietenii şi locul de muncă pentru 384.000 de dolari. Bărbatul şi-a explicat gestul prin faptul că banii îl vor ajuta să-şi cumpere o  viaţă nouă.

3. O fantomă la borcan

Un bărbat a pus la vânzare un borcan ce se presupune că găzduia o fantomă malefică. În anunţ, vânzătorul avertiza că nu va fi responsabil dacă fantoma va scăpa din recipient şi va face „lucruri rele”. De asemenea, bărbatul preciza că nu acceptă returnarea „produsului”. Borcanul a fost licitat pentru 55.000 de dolari, dar cumpărătorul nu a mai venit niciodată să achite produsul, notează The Independent.

4. Portretul unei femei cu astm

Pentru cei care nu ştiu ce să mai agaţe pe pereţi, Amazon a venit cu o propunere – un portret uriaş al unei femei cu astm. La doar 24,96 de dolari, femeia care foloseşte inhalatorul promite să fie „un prim subiect de conversaţie, conform The Street.

5. Şlapi din iarbă sintetică

Tot pe Amazon, persoanele care doresc să ducă o viaţă cât mai apropiată de natură pot să-şi cumpere încălţări din iarbă sintetică cu doar 20 de dolari. Acestea sunt mai mult amuzante, decât utile, scriu cei de la Riders Digest.

6. Lumini de noapte pentru vasul de toaletă

Senzorii de lumină funcţionează pe bază de baterii, se instalează pe vasul de toaletă şi se aprind atunci când percep mişcarea. Aceasta ar trebui să ajute oamenii să facă mai puţină mizerie atunci când folosesc wc-ul în timpul nopţii, scrie Readers Digest.

7. Patefon pentru pisici

Iubitorii de pisici au acum o şansă să-şi convingă animalele să nu mai distrugă perdelele şi mobila.  La doar 25, 39 de dolari, aceştia pot să cumpere de pe Amazon un patefon pentru pisici, scrie The Street. Astfel, pe lângă faptul că nu vor mai avea grija obiectelor din casă, vor fi şi într-o constantă petrecere.

Citiţi şi:

Casă construită în Iaşi, nominalizată la titlul de „clădirea anului 2019“ în lume. „Într-un volum rigid şi relativ mic, arată bogăţie spaţială“

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările