Îngerii din Iaşi continuă să salveze destine: voluntarii de la Casa Share construiesc de la zero a unsprezecea locuinţă

Îngerii din Iaşi continuă să salveze destine: voluntarii de la Casa Share construiesc de la zero a unsprezecea locuinţă

S-au început lucrările la Casa Share 11 FOTO: Facebook

Bogdan Tănasă, iniţiatorul proiectului Casa Share, îşi continuă campania de suflet. Acesta s-a apucat de construit de la zero a 11-a locuinţă. Totul este posibil cu sprijinul oamenilor cu suflet mare care donează bani şi materiale de construcţie, dar şi a celor care dau o mână de ajutor şi lucrează gratuit zi lumină la amenajarea locuinţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

De aproape două săptămâni, Bogdan Tănasă lucrează necontenit la construirea celei de a unsprezecea locuinţe pentru o familie sărmană.  De data aceasta, beneficiari sunt un tată şi cei patru copii ai săi din comuna Voineşti. Au ajuns să locuiască într-un bordei improvizat după ce soţia şi doi copii au ars într-un incendiu care le-a mistuit locuinţa. Traumatizaţi, aceştia nici nu mai sperau la un ajutor atât de mare.
 
Sute de oameni admiră proiectul de caritate făcut de Bogdan Tănasă. Iniţiatorul a postat pe pagina de Facebook un anunţ prin care cere ajutorul celor cu suflet mare pentru ca familia din Voineşti să aibă cât mai repede un acoperiş deasupra capului. 
 
‘’Trebuie să le oferim repede acestor copii traumatizaţi o casă nouă cu toate condiţiile necesare (baie, bucătărie, fiecare patul lui, apă caldă şamd). O să fie nevoie de ajutorul vostru, ataşez aici o listă necesară pentru început, poate reuşim să le adunăm. Avem nevoie şi de voluntari la săpat fundaţia şi cărat molozul, haideţi cu toţii să facem o faptă bună !!!! Vă mulţumesc cu mult respect în numele acestor copii!!’’, este anunţul de pe reţeaua de socializare. 
 
După numai câteva zile, un nou anunţ arată că se munceşte de zor la construirea casei. 
 
‘’Muncim bine!! Am demolat şi curăţat tot locul, aşteptăm voluntarii. Decamdată muncim cu tata, vecinul şi copiii(ajută), săptămâna viitoare vine artileria grea, o parte din băieţii de la mine de la fabrică şi 2 constructori plătiţi! Urmează fundaţia’’, este scris pe reţeaua de socializare. 
 
Proiectul Casa Share a fost iniţiat pe Facebook în urmă cu un an şi jumătate. Până acum au fost ajutate zece familii sărace cărora le-au fost construite case moderne, racordate la toate utilităţile. 
 
Vă mai recomandăm:
 

FOTO Facebook

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Facebook
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: