Închisoare cu executare pentru un bărbat care a găsit un card pe stradă. El spune că era atât de beat încât nu mai ştie ce a făcut cu banii

Închisoare cu executare pentru un bărbat care a găsit un card pe stradă. El spune că era atât de beat încât nu mai ştie ce a făcut cu banii

Bărbatul a găsit cardul într-un portofel pierdut FOTO Adevărul

Un bărbat de 51 de ani din judeţul Iaşi a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat pentru însuşirea bunului găsit şi infracţiuni informatice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marin Beceru a primit pedeapsă pentru o faptă comisă în 2015, atunci când a găsit un portofel în care se afla un card cu tot cu PIN şi l-a folosit pentru a extrage bani. 

4.800 de lei a sustras astfel bărbatul în seara în care a găsit cardul, încercând să extragă bani şi a doua. Nu a mai putut deoarece proprietara lui sunase la bancă şi blocase accesul la card. 

„Beceru Marin a declarat faptul că «a găsit un portofel de culoare deschisă în care se aflau nişte carduri şi întrucât era băut nu îşi mai aminteşte exact ce a făcut cu acele carduri, fiind posibil să fi retras bani de pe ele de la diferite bancomate din municipiul Iaşi însă a doua zi nu mai avea niciun ban»“, se arată în rechizitoriu. 

Sentinţa nu este definitivă.

Citeşte şi: 

Metoda folosită de salariaţii care au furat ca-n comunism de la o uzină americană. „Comoară“ găsită de poliţişti acasă la hoţi

    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările