Începe curăţenia de toamnă în instituţiile publice din Iaşi: Marin Burlea, reinstalat şef la Spitalul de Copii

Începe curăţenia de toamnă în instituţiile publice din Iaşi: Marin Burlea, reinstalat şef la Spitalul de Copii

Doctorul Marin Burlea

Medicul anestezist Valentin Munteanu şi-a prezentat demisia de la conducerea Spitalului de Pediatrie, iar în locul său a fost numit profesorul Marin Burlea, cel care s-a mai aflat la şefia unităţii medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicul anestezist Valentin Munteanu şi-a prezentat demisia din funcţia de manager al Spitalului de Copii „Sfânta Maria" din Iaşi. Mărturiseşte că a optat pentru acest lucru pentru binele spitalului, considerând că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, ar colabora mai bine cu cineva care are aceeaşi culoare politică.

Susţine însă că nu a avut nicio înţelegere cu preşedintele CJ şi că a părăsit pe cale amiabilă scaunul de şef al spitalului.

Iaşi: Marin Burlea şi Lucian Popa nu mai sunt directori de spitale

Culmea numirilor politice la Iaşi! Încă un consilier personal de-al lui Adomniţei ajunge şef. Află cine este!

„Din discuţiile cu preşedintele Cristian Adomniţei am constatat că are planuri ambişioase pentru spital, dar că eu nu mă regăsesc printre ele. Am dat posibilitatea să numească o persoană de încredere şi a fost imediat numit profesorul Burlea. Eu nu fac o dramă din acest lucru. Nu mi-a reproşat nimic legat de activitatea pe care am desfăşurat-o", spune medicul Valentin Munteanu, care va munci în continuare în Spitalul de Copii.

Noul manager, profesorul Marin Burlea, s-a mai aflat la conducerea Spitalului de Copii.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările