200 de poliţişti în plus pe străzile Iaşiului pentru evitarea incidentelor de Florii

200 de poliţişti în plus pe străzile Iaşiului pentru evitarea incidentelor de Florii

Numărul poliţiştilor de pe străzile Iaşului va creşte consistent în sărbătoarea Floriilor FOTO Adevărul

Aproximativ 200 de poliţişti vor patrula în plus faţă de efectivele obişnuite în ziua de Florii pe străzile Iaşiului pentru asigurarea ordinii şi linişii publice

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de la ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, de la transporturi, de investigaţii criminale,  de la arme, dar şi poliţişti de la alte structuri şi rezerve de intervenţie, se vor afla în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor de cult sau în zona de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători. 

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

“Pe drumurile publice, pe principalele artere  şi în proximitatea lăcaşelor de cult religios, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, aparate radar”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători precum şi în staţii şi triaje de cale ferată. De asemenea, în această perioadă, poliţiştii de la transporturi vor patrula în   aerogara Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: