ZOOM: Şi-au incendiat hainele primite „de la ajutoare”, în focul iscat în faţa blocului

ZOOM: Şi-au incendiat hainele primite „de la ajutoare”, în focul iscat în faţa blocului

Imaginea hunedorenilor în jurul focului pare desprinsă din lumea a treia. D.Guţă.

Mai mulţi locatari ai unui bloc de locuinţe sociale din municipiul Hunedoara şi-au pus pe foc hainele vechi, căpătate de la hunedorenii miloşi. Oamenii au aprins focul chiar în faţa stabilimentului unde locuiesc şi l-eu întreţinut cu îmbrăcămintea de care nu au mai avut nevoie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familiile care locuiesc într-o clădire care aparţine Primăriei Hunedoara au ales un mod cel puţin ciudat de a-şi face ordine în locuinţe. În loc să arunce vechiturile la tomberoanele de gunoi din faţa blocului, oamenii au făcut focul în faţa stabilimentului, pe care l-au întreţinut cu hainele primite, în mare parte, de la localnicii impresionaţi de sărăcia în care aceştia trăiesc.

Culmea kitschului: Nuntă ţigănească după modelul nunţii regale de la Buckingham

„Sunt haine căpătate „de la ajutoare”, de care acum nu mai avem nevoie, pentru că nici în piaţă nu le putem vinde. Dar decât să le aruncăm la gunoi de unde să le ia alţii, mai bine le punem pe foc”, susţine Marcel, unul dintre locatarii blocului de locuinţe sociale.

EXCLUSIV FOTOREPORTAJ: Ţiganii cumpără case vechi româneşti şi le transformă în palate cu turnuleţe

EXCLUSIV Povestea lui Superman Sava, ţigan de export cu nume de super-erou

În jurul focului s-au strâns mai mulţi copii, fascinaţi de flăcările care topeau mormanele de boarfe. În acelaşi timp, fumul negru şi mirosul greu s-a răspândit în împrejurimi, spre nemulţumirea vecinilor hunedorenilor piromani.  Angajaţii Poliţiei Locale Hunedoara nu au fost sesizaţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: