Zeci de poliţişti au descins în gările din Hunedoara, în căutarea infractorilor. Ce au descoperit

Zeci de poliţişti au descins în gările din Hunedoara, în căutarea infractorilor. Ce au descoperit

FOTO: IPJ Hunedoara.

Zeci de poliţişti au descins, luni, în gările din judeţul Hunedoara, în timpul acţiunilor de control organizate de Poliţia Transporturi Feroviare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 50 de poliţişti au participat la raziile organizate luni dimineaţă în 15 staţii de cale ferată din judeţul Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, acţiunile au vizat depistarea călătorilor frauduloşi, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost şi prevenirea actelor de cerşetorie şi comerţ ambulant în zona gărilor.

„Poliţiştii de la structurile de transporturi au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale (în valoare de peste 2.500 lei), majoritatea pentru practicarea cerşetoriei, pentru consum de alcool în locuri publice, dar şi pentru murdărirea mobilierului staţiilor C.F.R. Poliţiştii T.F. au identificat şi un tânăr de 24 de ani, care a pătruns într-un canton C.F.R. situat între staţiile C.F. Livezeni şi C.F. Strâmbuţa, de unde a  sustras  mai multe articole electrocasnice şi de uz casnic, cauzând un prejudiciu în valoare de 4.500 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate, iar faţă de cel în cauză poliţiştii vor continua cercetările, pentru  furt calificat”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Sex contra cost pe marginea şoselei cu o adolescentă de 15 ani. Ce a păţit tânăra cunoscută ca prostituată

Oraşele sexului din România interbelică: poveştile celor mai căutate bordeluri şi prostituatelor care le-au făcut celebre

Sentinţă definitivă pentru proxeneţii care obligau tinerele să facă sex 19 ore pe zi. Cum s-au îmbogăţit de pe urma fetelor


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: