Zece arme şi echipamente de vânătoare au fost ridicate în urma unor percheziţii la suspecţi de braconaj

Zece arme şi echipamente de vânătoare au fost ridicate în urma unor percheziţii la suspecţi de braconaj

ARHIVĂ. FOTO: IPJ Bistriţa.

10 arme, munţie şi mai multe echipamente de vânătoare au fost ridicate de poliţişti de la domiciliile unor suspecţi de braconaj din judeţul Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare la patru persoane din judeţul Hunedoara bănuite de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

„Poliţiştii au  identificat şi ridicat ca deţinute fără drept, muniţie ilegală de diferite calibre, pulbere pentru confecţionat cartuşe de vânătoare, capse pentru cartuşe de vânătoare, două aparate cu termoviziune, camere de luat vederi,  capcane şi trofee de vânătoare, carne de vânat provenite din acte de braconaj cinegetic”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Au fost ridicate şi 10 arme de vânătoare deţinute legal şi care ar fi fost folosite la comiterea de acte de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Mai puteţi citi şi:

Dezvăluirea spionului Pacepa despre „hoţii hi-tech”: „România a salvat 600 - 800 de milioane de dolari”

Decizia tribunalului în cazul „monstrului din parc”. Tânărul a cerut eliberarea din arest preventiv

De ce au fost achitaţi medicii oncologi arestaţi de DIICOT, în 2013: „Au dat o şansă la viaţă bolnavilor”


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările