VIDEO Dăncilă, declaraţii bizare la Hunedoara. „Demisia unui guvern care a făcut pentru români trebuie să meargă pe aceeaşi linie“. Un tânăr a fost amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă, în vizită în Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Viorica Dăncilă, în vizită în Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Viorica Dăncilă s-a încurcat din nou în declaraţii, în timpul vizitei efectuate sâmbătă, 4 mai, la Hunedoara. Un tânăr a fost sancţionat pentru că i-a strigat „Ruşine!”, în timp ce un grup de protestatari a fost ţinut la distanţă de către jandarmi.

GALERIE FOTO

Premierul Viorica Dăncilă a vizitat sâmbătă spitalul municipal din Hunedoara, Castelul Corvinilor şi noul centru pietonal din municipiu.

Înainte de a pleca din centrul Hunedoarei, Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de o femeie care a apostrofat-o cu privire la Legile Justiţiei, i-a spus că Guvernul face numai rău ţării şi a întrebat-o de ce nu îşi dă demisia. Răspunsul premierului a fost bizar: „Aceste legi sunt pentru oameni şi pentru că sunt un bun român. Iar un bun român ţine cu România şi vrea stabilitate în ţară. Şi cred că demisia unui guvern care a făcut pentru români trebuie să continue să meargă pe aceeaşi linie”, a declarat prim-ministrul. 

Hunedoreanca s-a arătat dezamăgită de numărul mare de români care pleacă din ţară. „Şi vreau să vă spun un lucru: sper ca dumneavoastră, sunteţi femeie, să daţi dovadă de solidaritate între femei. Eu vă respect opinia şi sper ca dacă vă uitaţi spre tot ce a făcut acest Guvern să vă răzgândiţi", i-a răspuns premierul.

La Castelul Corvinilor, Viorica Dăncilă a scris în cartea de oaspeţi a monumentului, însă a trecut greşit data. „Vizita la Castel este un moment deosebit. Istoria noastră, tradiţiile, obiceiurile sunt ceea ce reprezintă diversitatea în marea unitate europeană, Viorica Dăncilă, 03.05.2019”, a notat premierul.

viorica dancila in hunedoara foto daniel guta adevarul

Un tânăr care i-a strigat „Ruşine” şi a numit-o „cea mai docilă” a fost legitimat şi apoi amendat cu 200 de lei de către jandarmi, potrivit digi24.ro.

Prim-ministrul a avut parte şi de primiri călduroase, în centrul municipiului. Le-a spus celor prezenţi în faţa artezienei din Piaţa Regele Ferdinand că a venit să viziteze obiectivele importante din Hunedoara şi că va mai reveni în municipiu. Un grup de hunedoreni care a protestat afişând pancarte cu mesajul „Nimic” a fost ţinut la distanţă, de către jandarmi. „Au plecat actorii? Vrem biletele înapoi”, a strigat unul dintre protestatari.

viorica dancila in hunedoara foto daniel guta adevarul

Premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri, Sorina Pintea, Marius Budăi, Natalia Intotero şi Eugen Teodorovici, au efectuat sâmbătă, 4 mai, o vizită în judeţul Hunedoara, având în program, după vizita în Hunedoara şi vizite la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva şi în municipiul Brad. 

viorica dancila in hunedoara foto daniel guta adevarul
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite