VIDEO Vacile maidaneze se adăpostesc într-un bloc din municipiu, se hrănesc din tomberoane şi se plimbă pe bulevard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii din Lupeni au fost martorii unor scene mai puţin obişnuite. Au surprins în imagini mai multe vaci care se adăpostesc într-o clădire dezafectată, dau târcoale tomberoanelor şi se plimbă pe străzile municipiului.

„Nu se poate aşa ceva. Doamene, Dumnezeule, ţi se rupe sufletul de mila animalelor ăstora”, a fost reacţia unei femei din Lupeni, la vederea unei cirezi care ieşise dintr-o clădire dezafectată şi s-a îndreptat spre tomberoanele de gunoi, pentru a se hrăni.

Carmen Filipaş a filmat scenele bizare cu vacile căutând hrană printre gunoaie şi le-a publicat pe Facebook. Şi alţi oameni din Lupeni s-au arătat indignaţi de faptul că animalele sunt lăsate să cutreiere străzile municipiului din Valea Jiului. Nu a fost prima dată când vacile „maidaneze” au fost reclamate de localnici.

Reprezentanţii primăriei au amendat în trecut un proprietar de vaci pentru că nu a avut grijă de ele.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Zimbrii au revenit în sălbăticia Munţilor Carpaţi după două secole de la dispariţia lor. Povestea noului coridor ecologic

VIDEO Controversele grădinii zoo unde au avut loc cele mai bizare întâmplări. Ce văd turiştii în „închisoarea” animalelor 

VIDEO Oraşul invadat de mistreţi. De ce mişună animalele sălbatice pe străzile din Valea Jiului, fără să se teamă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite