VIDEO Un şofer s-a prăbuşit cu maşina în Râul Mare: la un pas de tragedie, după ce nu a mai văzut drumul pe furtună

Un şofer a ajuns cu maşina în râpă, la Brădăţel

Şoferul unei autoutilitare a fost la un pas de tragedie în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Judeţean 685, în zona turistică Brădăţel. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a prăbuşit într-o râpă, de pe podul peste Râul Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul unei autoutilitare a scăpat cu răni uşoare în urma unui accident petrecut pe Drumul Judeţean 685, în zona turistică Brădăţel.

Martorii evenimentului rutier au relatat că bărbatul, din cauza furtunii violente din cursul nopţii trecute, în timp ce se întorcea de la Lacul Gura Apelor, în zona podului peste Râul Mare, a pierdut controlul volanului şi s-a prăbuşit cu maşina în râpă.

Doar câţiva metri l-au despărţit de o tragedie, întrucât copacii au împiedicat maşina să ajungă în apele râului învolburat.

Bărbatul aflat la volan s-a accidentat la cap, în timpul ieşirii din maşină. În cursul zilei de luni, o macara a fost adusă pentru a putea scoate camioneta din râpă.

 

 


Vă recomandăm să citiţi şi:

Situaţie critică în Valea Jiului: cartiere întregi au ajuns sub ape, iar sute de oameni au fost evacuaţi din locuinţe

Sute de gospodării din Valea Jiului au fost inundate în urma ploilor torenţiale din noaptea de duminică spre luni. În Petroşani reţeaua de canalizare a refulat, iar un cartier întreg a ajuns sub ape.

Un copil de 12 ani a murit înecat într-o baltă, formată în urma excavaţiilor din zona autostrăzii Orăştie - Sibiu

Un copil de 12 ani a murit înecat într-o baltă din Orăştie. Băiatul, însoţit de un adult şi un alt minor se afla la scăldat într-un ochi de apă format după excavaţiile efectuate în timpul lucrărilor la construcţia autostrăzii.

VIDEO Accident rutier la intrare în Deva: două maşini s-au ciocnit frontal. Traficul a fost blocat zeci de minute

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe Drumul Naţional 7, la intrarea în municipiul Deva. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, după-amiază, iar timp de câteva zeci de minute traficul rutier a fost blocat.

 

citeste totul despre: