VIDEO Cum s-a rezolvat problema celei mai riscante treceri de pietoni de pe DN7. Oamenii au ieşit în stradă pentru ea

Trecerea de pietoni de pe DN 7 este în sfârşit vizibilă

S-a intervenit pe una dintre cele mai riscante treceri de pietoni de pe Drumul Naţional 7, din judeţul Hunedoara. Aici, în urmă cu o săptămână, un localnic a murit lovit de maşină, iar apoi, timp de trei zile, oamenii din zonă au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de indiferenţa autorităţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

După un accident rutier mortal petrecut pe Drumul Naţional 7, pe o trecere de pietoni din zona localităţii Sântandrei, dintre Deva şi Simeria, zeci de localnici au ieşit, timp de trei seri, în stradă, pentru a cere autorităţilor să ia măsuri pentru a fae trecerea de pietoni mai vizibilă. O soluţie provizorie a fost pusă în aplicare, joi, de drumari.

„Echipa Districtului Simeria - SDN Deva a montat butoni reflectorizanţi la trecerea de pietoni de pe DN 7 cu drumul judeţean (DJ) 700, către Sântandrei, judeţul Hunedoara. Totodată, au fost montate şi indicatoare suplimentare de presemnalizare a trecerii de pietoni. După obţinerea avizului IPJ Hunedoara, se vor monta şi indicatoare pentru reducerea vitezei până la 30 km/h”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

 

Consiliul Judeţean Hunedoara a anunţat, de asemenea, că va finanţa în anul 2019 construirea unui sens giratoriu la intersecţia DN 7 cu DJ 700, în Sântandrei, în zona fabricii de biciclete.

„Actuala trecere de pietoni amplasată la intersecţia DN 7 cu DJ 700 reprezintă un pericol pentru localnicii care doresc să traverseze drumul naţional. În ultimii ani, acolo s-au produs mai multe accidente rutiere mortale, cărora le-au căzut victimă pietonii. Ultimul eveniment de acest fel a avut loc săptămâna trecută, lucru ce a provocat revolta oamenilor din Sântandrei, care au protestat în două rânduri”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Lacrimi şi revoltă la locul unei tragedii de pe DN 7. Oamenii au luminat cu candele trecerea de pietoni mortală

VIDEO Lacrimi şi revoltă la locul unei tragedii de pe DN 7. Oamenii au luminat cu candele trecerea de pietoni mortală

VIDEO Accident cumplit pe şoseaua Deva - Hunedoara. Un tânăr a murit după impactul frontal dintre două maşini

citeste totul despre: