VIDEO Cum s-a lucrat la Autostrada Lugoj - Deva. Construcţia pasajelor de pe Lotul IV a ajuns la final

VIDEO Cum s-a lucrat la Autostrada Lugoj - Deva. Construcţia pasajelor de pe Lotul IV a ajuns la final

FOTO: DRDP Timişoara.

Lucrările la pasajele din zona Şoimuş a viitoarei autostrăzi Lugoj – Deva au ajuns aproape de final. Construcţia Lotului IV al autostrăzii nu va fi realizată însă în acest an, aşa cum plănuiau drumarii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imagini de pe şantierul Lotului IV al autostrăzii Lugoj – Deva, publicate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara arată cum au avansat lucrările în zona localităţii Şoimuş.

„În cursul acestei săptămâni, a continuat montarea grinzilor la pasajele km 97+750 şi 99+210, precum şi alte lucrări la suprastructura pasajelor (placă suprabetonare/predale/hidroizolaţie cale pasaj). De asemenea, au continuat lucrările de drum (terasamente/structură rutieră), lucrările de sprijinire, precum şi lucrările de relocare reţelele electrice de înaltă/medie/joasă tensiune, reţele distribuţie gaz, conducte aparţinând Complexului Energetic Hunedoara şi nu numai. Menţionăm că circulaţia pe DN 76 se defăşoară fără restricţii, la km 97+750 din proiect, grinzile fiind montate pe deschiderea care traversează drumul naţional amintit”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

 

Lucrările pe cele trei loturi ale viitoarei autostrăzi din vestul ţării au demarat la sfârşitul anului 2013 şi la începutul anului 2014 şi trebuiau finalizate, potrivit contractelor dintre Compania de Autostrăzi şi constructori în luna mai a anului trecut. Abia anul viitor ar putea fi date în folosinţă noi porţiuni din Autostrada Lugoj – Deva, care va însuma 100 de kilometri.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Circulaţia pe Podul Şoimuş, la intrarea pe autostradă, va fi închisă o săptămână. Au loc lucrări de modernizare a DN 76

Lucrările de reabilitare a Drumului Naţional 76 Deva – Brad vor duce din nou la închiderea traficului rutier pe podul de la Şoimuş, unul dintre cele mai aglomerate tronsoane de drum naţional din judeţul Hunedoara.

An aproape sterp pe Autostrada Lugoj - Deva: doar 16 kilometri au fost deschişi. Proiectul va avea doi ani de întârziere

Ministrul Transporturilor a confirmat că lucrările la cele trei tronsoane aflate în şantier, de pe Autostrada Lugoj - Deva, nu vor fi finalizate în acest an, aşa cum estimau constructorii şi oficialii inisterului la începutul anului 2017.

Ministrul Transporturilor a promis construcţia unui nod rutier pe Autostrada Deva - Orăştie. Cât de utilă este iniţiativa

Aflat în vizită în judeţul Hunedoara, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunţat proiectul unui nod rutier la Sântuhalm, pe Autostrada Deva – Orăştie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: