VIDEO Revoltă în Vulcan: zeci de oameni în stradă. Două persoane au ameninţat că se sinucid dacă nu primesc ajutoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal în Vulcan.
Scandal în Vulcan.

Scandal uriaş într-unul dintre cele mai sărace cartiere din Valea Jiului. Localnicii au ieşit în stradă, pentru a asista la „spectacolul” oferit de doi oameni care ameninţau că se sinucid.

Jandarmii şi poliţiştii au intervenit în forţă pentru a calma spiritele încinse într-un cartier din Vulcan, unde doi localnici au urcat pe acoperişul unui bloc şi au ameninţat că se sinucid, dacă nu primesc alimente gratuit de la primărie.

Zeci de locatari au ieşit în stradă pentru a asista la gesturile celor doi bărbaţi, cu antecedente penale. La scurt timp, la faţa locului au sosit echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale. Forţele de ordine i-au convins în cele din urmă pe cei doi să coboare de pe clădire. S-au produs, însă busculade între oameni şi jandarmi, locatarii protestând că primarul nu a venit să le îndeplinească cererile de ajutor şi că jandarmii au folosit spray-uri lacrimogene pentru a-i îndepărta.

Video: Ana Alexandra. Facebook.

„Cei doi bărbaţi din municipiul Vulcan, in vârstă de 49 si 38 de ani, au fost coborâţi de forţele de ordine de pe imobilul pe care au urcat pentru a protesta, cerând alimente de la Primărie. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei şi urmează a fi sancţionaţi contravenţional atât în baza Legii 61 din 1991, pentru tulburarea liniştii publice, cât şi pentru încălcarea reglementărilor privind circulaţia în afara locuinţei, prevăzute prin ordonanţe militare. Ulterior, vor fi conduşi la o unitate medicală pentru un consult psihiatric, cu privire la tentativa de suicid”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Scrisoarea de revoltă a medicilor de la Spitalul Deva: „Oamenii sunt obligaţi să muncească până la epuziare”

Rezultatele testelor Covid pentru medicii şi asistentele Spitalului Hunedoara sunt încurajatoare

Coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Deva a fost nominalizată ca focar de infecţie

Spitalul Judeţean şi-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite