VIDEO Primele ninsori abundente din această iarnă au afectat circulaţia pe zeci de şosele. Cum s-au mobilizat drumarii

Deszăpezire pe DN 66 A şi DN 7 A din Valea Jiului

Traficul rutier a fost afectat pe şoselele din zona de munte a judeţului Hunedoara, în urma primelor ninsori abundente din această iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Hunedoara, ninge pe arii extinse, astfel că în multe zone drumarii intervin cu utilaje specifice şi cu material antiderapant.

Zeci de şosele au fost acoperite de zăpadă. De dimineaţă, utilajele de deszăpezire acţionează pe următoarele drumuri judeţene: DJ 686 Râu de Mori – Râuşor (staţiunea din masivul Retezat), DJ 687 Sântuhalm – Hunedoara – Călan, DJ 687D Teliucu Inferior – Lunca Cernii, DJ 687J Boş – Groş – Cerbăl, DJ 687E Ghelari – Bunila. În zona Orăştiei, se intervine pentru curăţarea zăpezii pe DJ 705 Geoagiu – Balşa – limita cu judeţul Alba şi pe DJ 705A Orăştie – Costeşti – Sarmizegetusa Regia.

 

 

Deszăpezire pe DN 66 A şi DN 7 A din Valea Jiului

În Valea Jiului se acţionează cu utilaje şi cu materiale antiderapant pe toate drumurile judeţene din zonă. Intervenţiile se realizează cu prioritate pe drumurile care asigură accesul către domeniile schiabile Pas Vâlcan, Straja şi Parâng: DJ 664 Pasul Vâlcan – Vulcan, DJ 664A Lupeni – Straja, DJ 709F Slătinioara – Cabana Rusu. Se intervine de asemenea cu utilaje şi material antiderapant pe DJ 666 Merişor şi DJ 709H Petrila – Jieţ (acces DN 7A), a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

A nins abundent în Munţii Orăştiei. Ce recomandări primesc turiştii care vor să viziteze Sarmizegetusa Regia

Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniţi după ce şoferul unei camionete a pierdut controlul volanului

VIDEO Râuşor, staţiunea pustie din inima Retezatului. Locul de poveste se animă după primele ninsori

 

 

citeste totul despre: