VIDEO Un primar din Hunedoara a sărit cu furca la un sătean: „Mă duc în puşcărie, dar acum îţi bag asta-n burtă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Bugari, primarul comunei Densuş, a fost filmat în timp ameninţa un localnic cu o furcă. Se supărase că a fost urmărit în sat şi că a fost acuzat că foloseşte maşina primăriei în interes personal. „Mă duc în puşcărie, dar acum îţi bag asta-n burtă”, a fost mesajul cu care primarul l-a alungat pe sătean din faţa casei sale.

Traian Bugari, primarul comunei Densuş, din Ţara Haţegului, a fost protagonistul unor scene şocante. S-a repezit cu furca asupra unui localnic, Alin Andrioni, cel care îl urmărise în timp ce se întorcea cu maşina de serviciu la casa din Poieni. Primarul a fost chemat la poartă şi întrebat de ce foloseşte maşina primăriei în interes personal.

„Mă, dacă nu îmi vine să vă dau în bot, nu vă e ruşine, măi nemernicilor”, şi-a întâmpinat primarul oaspeţii nepoftiţi. Printre explicaţii şi ameninţări, Traian Bugari i-a cerut interlocutorului să plece din faţa casei sale. Acesta i-a răspuns că sună la 112 pentru a anunţa furtul maşinii primăriei.

În faţa ameninţării şi a ironiilor, primarul din Densuş şi-a pierdut cumpătul şi s-a întors din curte cu o furcă. „Pleci sau nu pleci, că mă duc în puşcărie, dar acum îţi bag asta-n burtă”, i-a spus Bugari bărbatului aflat în maşină, îndreptând furca spre el.

Scena a fost înregistrată cu o cameră video de pasagerul de pe locul din dreapta al maşinii lui Alin Andrioni.

Traian Bugari nu a putut fi contactat pentru a explica gestul necugetat. Potrivit unor apropiaţi ai săi, primarul a declarat că regretă gestul şi că şi-a ieşit din fire, acuzându-l pe Alin Andrioni l-a provocat în mai multe rânduri în ultimele luni, inclusiv în timpul unor şedinţe de consiliu local.


Vă recomandăm şi:

Fostul primar Ovidiu Hada a primit sentinţa finală într-un dosar de corupţie

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada, a fost condamnat în decembrie 2013 la cinci ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu. Cea mai mare parte a hotărârilor date de instanţa de fond au fost menţinute în dosar.

Primarul care a divorţat din dragoste pentru soţie şi de frica de ANI. Dănuţ Buhăescu şi-a lăsat nevasta pentru a o putea păstra consilieră personală

Dănuţ Buhăescu, primarul oraşului Uricani, s-a despărţit în acte de tânăra lui soţie Adriana, pentru a o putea păstra în funcţia de consilier personal la Primăria Uricani. Edilului aflat la cel de-al treilea mandat i-a fost teamă ca Agenţia Naţională de Integritate să nu îl acuze de conflict de interese.

Cornel Resmeriţă, primarul bogat şi corupt din municipiul falimentar, arestat în dosarul „Gala Bute“

Cornel Resmeriţă, primarul arestat preventiv în dosarul „Gala Bute“, conduce de peste zece ani administraţia locală a municipiului Lupeni. În acest timp, fostul lăcătuş de la Mina Lupeni s-a îmbogăţit, iar comunitatea a sărăcit.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite