VIDEO Ploile torenţiale au scos pârâurile din matcă. Drum judeţean devastat la scurt timp după ce a fost reparat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul judeţean 668 A, afectat de viituri.
Drumul judeţean 668 A, afectat de viituri.

Mai multe pârâuri au ieşit din matcă şi au produs pagube în urma ploilor torenţiale înregistrate luni, în judeţul Hunedoara.

GALERIE FOTO

VIDEO

Ploile torenţiale au făcut pagube importante în Hunedoara. Luni, precipitaţiile au măsurat până la 40 de litri pe metru pătrat în zonele de munte din vestul şi sudul judeţului,  şi au dus la producerea de viituri.

Pârâul Valea Gujii a inundat Drumul Judeţean 706 B şi s-a revărsat spre mai multe gospodării din satul Stejărel, comuna Luncoiu de Jos.

„Pompierii brădeni şi deveni au intervenit pentru extragerea apei din beciuri şi curţi. De asemenea, pompierii Detaşamentului Petroşani au acţionat cu motopompe pentru evacuarea apei din subsolurile unor blocuri din cartierul Aeroport. Inundarea subsolurilor s-a produs ca urmare a depăşirii capacităţii de preluare a sistemului de canalizare a apei de ploaie”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În Munţii Orăştiei, Drumul Judeţean 668 A spre Cetatea dacică Piatra Roşie a fost devastat de o viitură. Drumul fusese reparat recent. În zilele cu precipitaţii abundente, în lipsa lucrărilro de consolidare a malurilor şi a drenajelor, pârâul din veciniătate iese din matcă şi inundă împrejurimile.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Reparaţii pe şoseaua spre Lacul Cinciş. Au întârziat o lună plombarea drumului plin de gropi spre zona turistică

Cele 10 şosele care vor fi modernizate pentru turişti. Drumul spre Lacul Cinciş şi cel al Mănăstirii Prislop sunt pe listă

VIDEO Cum se circulă pe scurtătura spre Mănăstirea Prislop, şoseaua construită între Lacul Cinciş şi Dealurile Silvaşului


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite