VIDEO La plajă în centrul Hunedoarei. Ştrandul Corvina a fost redeschis

VIDEO La plajă în centrul Hunedoarei. Ştrandul Corvina a fost redeschis

Ştrandul din Hunedoara a fost deschis. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Ştrandul din Hunedoara a fost redeschis şi va funcţiona zilnic între orele 10:00 şi 20:00. Preţul unui bilet de intrare în complexul de agrement va fi de 15 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de reduceri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul weekend cu temperaturi ridicate a dus la redeschiderea ştrandului din Hunedoara. Complexul de Agrement „Corvina”  va fi, de sâmbătă, deschis zilnic între orele 10.00 – 20.00.

Tarifele de intrare la ştrand pentru lunile mai şi septembrie 2016 sunt: pentru copiii cu vârste între 1şi 6 ani, de 5 lei/zi, pentru elevi, studenţi la zi şi pensionari, de 10 lei/zi, iar pentru adulţi de  15 lei/zi. În perioada iunie – august preţul biletelor va fi mai ridicat. Astfel pentru copiii cu vârste între 1 şi 6 ani, preţul de intrare va fi de 10 lei, elevii, studenţii la zi şi pensionarii vor plăti 15 lei/zi, iar adulţii 20 lei/zi.

Ştrandul din Hunedoara a fost deschis în vara anului trecut, iar în primul sezon a avut aproape 30.000 de clienţi. Complexul de agrement întins pe o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi a fost construi cu o investiţie de aproape două milioane de euro de la bugetul Hunedoarei. Consiliul local Hunedoara a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului.


Vă recomandăm şi:

Ce venituri a adus Ştrandul Hunedoarei, cu peste 27.000 de clienţi. Complexul turistic a costat două milioane de euro

Primăria Hunedoara a făcut bilanţul primului sezon turistic la noul ştrand din municipiu, inaugurat în luna iulie. Potrivit administraţiei locale, în perioada 15 iulie – 31 august, complexul turistic a avut peste 27.000 de clienţi.

FOTO S-a deschis noul ştrand al primăriei. Cum s-au relaxat hunedorenii în complexul de două milioane de euro

Noul ştrand din Hunedoara a fost inaugurat duminică, însă doar astăzi el a fost deschis pentru cei care şi-au dorit să se relaxeze în bazinele sale. Construcţia bazei de agrement a însemnat o investiţie de circa două milioane de euro.

Ce nume va purta ştrandul de două milioane de euro din Hunedoara: Cerna, Arsenie Boca, Aquarion şi Valea Seacă, printre denumirile propuse primăriei

Primăria Hunedoara îi invită pe locuitorii municipiului să propună un nume pentru noul ştrand care va fi inaugurat în următoarele zile. Investiţia în complexul turistic a fost estimată la circa două milioane de euro.

Imagini din aceeasi galerie
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 1
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 2
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 4
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 5
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 6
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 7
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 8
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 9
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 10
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 11
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 12
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 13
 • Ștrandul din Hunedoara. FOTO: Daniel Guță. ADEVĂRUL. 14
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările